Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Під час бійки в окружкомі Терьохіну зламали ребро і палець

Вибори-2012 Регіон: м.Київ 8468 переглядів

Опубліковано - 2.11.2012 15:44 | Всі новини | Версія для друку

Під час бійки в окружкомі Терьохіну зламали ребро і палець
Під час бійки в окружкомі Терьохіну зламали ребро і палець
У Києві в приміщенні окружної виборчої комісії №211, де за перемогу борються кандидат від опозиції Сергій Терьохін і регіонал Ігор Лисов, сталася бійка.

Про це повідомляє прес-служба ВО «Батьківщина».

«Сутички відбуваються між «Беркутом», спостерігачами від кандидатів у депутати та членами комісії. Виникла бійка внаслідок початку перерахунку голосів по дільниці №800025», - заявляє прес-служба ВО «Батьківщина».

«У результаті сутички, яка виникла внаслідок незаконного перерахунку голосів та несанкціонованого перебування у приміщенні комісії спецпідрозділу «Беркут» та міліції, кандидату в депутати від ОО «Батьківщина» Сергію Терьохіну зламали палець та ребро», - заявляють в опозиції.

Згідно з повідомленням, перед цим члени комісії почали псувати упаковки бюлетенів, розкриваючи коробки й кульки з документацією. Зупинити їх намагаються спостерігачі та присутні в залі народні депутати.

В залі перебуває близько 50 людей спортивної статури «від преси» .

«Це незаконний перерахунок, бо рішення Окружного адміністративного суду міста Києва за позовом офіційного спостерігача кандидата у народні депутати Ігоря Лисова щодо проведення повторного підрахунку голосів по 28 виборчим дільницям 211-го виборчого округу ще не вступило в законну силу. Тим паче, що за цим рішенням на 14:00 призначена апеляція» - повідомив присутній в ОВК керівник виборчого штабу «Батьківщини» у Києві Юрій Одарченко.

За його словами, засідання веде заступник голови комісії. При цьому, комісія не приймала рішення про перерахунок голосів ні на 28-ми дільницях, ні на окремо взятій 25-й (№800025).

«Голова ОВК Олена Вутке запропонувала членам комісії не здійснювати протизаконні дії, тим паче, що вона сама та її заступник мають бути присутніми на судовому засіданні по апеляції рішення Окружного адмінсуду Києва на 14:00 у Київському апеляційному адміністративному суді. На що заступник голови комісії відреагував «мав я на увазі цю апеляцію», і почав проводити імітацію підрахунку голосів. Його підтримують заангажовані члени ОВК від Партії регіонів» - зазначає Одарченко.

Він заявляє, що «ні народним депутатам, ні офіційним спостерігачам від «Батьківщини» «беркутівці» не дають наблизитися до столу, де комісія вчиняє самоуправство».

Наразі, за інформацією ВО «Батьківщини», бійці спецпідрозділу вишикувалися на сцені, відгородивши членів комісії від усіх присутніх. Спостерігаючи не можуть слідкувати за процесом перерахунку голосів за бюлетенями.

Як повідомлялося раніше, Київський окружний адміністративний суд 31 жовтня близько 22.00 виніс рішення за позовом представника кандидата у народні депутати по округу № 211 Ігоря Лисова до ОВК щодо перерахунку результатів голосування на 28 дільницях.

Опозиція оскаржила це рішення.

В опозиції заявляють, що перерахунок голосів на 28 дільницях 211-го виборчого округу відкладається як мінімум на два дні, доки рішення Окружного адмінсуду Києва не набуде чинності.

За даними сайту ЦВК, наразі у столичному окрузі № 211 оброблено 98,83% протоколів. За Терьохіна проголосували 30,32% виборців, за Лисова – 26,60%.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.