Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мітинг проти фальсифікації результатів виборів вже зібрав 5 тисяч прихильників опозиційних сил

Вибори-2012 Регіон: м.Київ 7576 переглядів

Опубліковано - 5.11.2012 11:36 | Всі новини | Версія для друку

Фото - comments.ua
Фото - comments.ua
Біля ЦВК прихильники опозиції збираються на мітинг Всеукраїнської акції протесту проти фальсифікацій результатів парламентських виборів.

У Києві, біля будівлі Центральної виборчої комісії України на площі Лесі Українки, на мітинг проти фальсифікацій результатів парламентських виборів збираються прихильники опозиції.

Як передає наш кореспондент, станом на 11:00 на майдан перед будівлею ЦВК вже прийшли вже близько 5 тисяч мітингувальників, які, зокрема, тримають в руках прапори ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» та партії «Удар Віталія Кличка». Щохвилини їхня кількість збільшується.

Також на площі біля Центрвиборчкому присутні кілька десятків співробітників міліції, у тому числі бійці спецпідрозділу «Беркут». Ще частина міліціонерів у кількості близько 300 бійців зосереджено за будинком ЦВК. З гучномовців міліцейської машини транслюється попередження про незаконність зібрання.
300 бійців «Беркуту» зосереджені за будинком ЦВК Фото - obkom.net.ua
300 бійців «Беркуту» зосереджені за будинком ЦВК Фото - obkom.net.ua
Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, з колонок постійно транслюється повідомлення: «Шановні громадяни! За рішенням Київського окружного адміністративного суду, проведення вашого мирного зібрання в цьому місці і в цей час обмежене шляхом заборони. Це судове рішення підлягає негайному виконанню. Просимо вас дотримуватися законодавства, добровільно виконати рішення суду і розійтися, проявити розсудливість і повагу до закону. Попереджаємо, що у разі невиконання судового рішення міліція буде змушена застосувати заходи впливу, передбачені законом та спеціальні засоби. Особи, які чинитимуть опір законним вимогам співробітників міліції, будуть затримані і притягнуті до відповідальності».

Поки міліція не чинить активних дій.

ДАІ в Одесі влаштувала полювання на опозиціонерів. Виїзд до Києва заборонено

Співробітники ДАІ в Одесі влаштували справжнє полювання на одеситів, які вирішили підтримати Всеукраїнську акцію протесту в Києві, призначену на сьогодні біля стін ЦВК у Києві.

Автобусам, які везли опозиціонерів до Києва, заборонили виїзд з Одеси, - повідомляє кореспондент Інтернет газети «Погляд з Одеси». За словами, співробітників ДАІ «виїзд з міста заборонений до 6 ранку 5 листопада».

«Влада продовжує безчинствувати. Вони намагаються зірвати акцію протесту, тому що бояться всенародного протесту. Мені стало відомо, що з Одеси забороняють виїжджати навіть рейсовим маршруткам, які їдуть в бік Києва», - повідомив громадський діяч Сергій Гуцалюк.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.