Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Демократичні вибори. «Беркут» захопив приміщення ВО у Каневі і вилучив печатку і протоколи

Вибори-2012 7845 переглядів

Опубліковано - 7.11.2012 10:16 | Всі новини | Версія для друку

Демократичні вибори. «Беркут» захопив приміщення ВО у Каневі і вилучив печатку і протоколи
Демократичні вибори. «Беркут» захопив приміщення ВО у Каневі і вилучив печатку і протоколи
У Каневі Черкаської області представники кандидата в депутати Богдана Губського разом з бійцями спецпідрозділу міліції «Беркут» викрали протоколи і печатку з окружної виборчої комісії №197.

Про заявив народний депутат з фракції «БЮТ-Батьківщина» Андрій Шевченко, який перебуває на місці події, повідомила прес-служба «Батьківщини».

«Близько 5-ї ранку в будівлю окружкому увірвалися працівники спецпідрозділу «Беркут», а голова комісії Максим Онищенко незаконно відкрив сейф, у якому зберігалася документація», - сказав він.

«На виході з будівлі «Беркут» просто розкидав людей. Вони разом з головою комісії і документами скочили у автобус і поїхали у Київ здавати їх у ЦВК», - стверджує Шевченко. За його словами, такі дії абсолютно незаконні.

«По-перше, окружком №197 не завершував свою роботу. Вони не затверджували жодних документів на цьому окрузі і зрозуміло, що комісія не може подавати їх до Києва», - наголосив народний депутат.

«По-друге, є чітко визначений законом порядок транспортування виборчої документації, який зухвало порушили», - сказав він. На думку Шевченка, «у Б.Губського, який програв вибори кандидату від «Батьківщини» Леоніду Даценку, здали нерви». «Він, очевидно, розуміє, що законний підрахунок протоколів і бюлетенів підтвердить перемогу Даценка», - сказав він.

«На жаль, це свідчить про те, що влада хоча і неодноразово казала, що не втручається у виборчий процес, вона прямо у ньому задіяна, тому що фактично допомогла команді Губського здійснити злочин», - наголосив народний депутат.

Як повідомлялося раніше, в окрузі №197 з центром у місті Канів Черкаської області, за даними сайту ЦВК, переміг самовисуванець, народний депутат Б.Губський. Альтернативний підрахунок голосів Об’єднаної опозиції засвідчив перемогу висуванця ВО "Батьківщини" Леоніда Даценка.

5 листопада ЦВК ухвалила постанову про неможливість встановити достовірні результати виборів в одномандатних виборчих округах №94, 132, 194, 197, 223. : листопада Верховна Рада ухвалила постанову, в якій рекомендувала ЦВК призначити повторні вибори у цих округах.
l
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.