Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія готова знизити Україні ціну на газ в обмін на приєднання до Митного союзу

Газоват 5346 переглядів

Опубліковано - 9.11.2012 20:28 | Всі новини | Версія для друку

 Росія готова знизити Україні ціну на газ в обмін на приєднання до Митного союзу
Росія готова знизити Україні ціну на газ в обмін на приєднання до Митного союзу
Ціна на газ для України може бути знижена, «якщо ця країна приєднається до Митного союзу», – заявив сьогодні голова департаменту країн СНД МЗС Росії Міхаїл Євдокімов.

За його словами, в рамках союзу немає експортних мит, тому, в разі, якщо Україна вступить до Митного союзу, ціна на газ і нафту для неї знизиться. Точної цифри, однак, Євдокімов не назвав.

Він також заявив, що переговори Києва з Євросоюзом про загальну зону вільної торгівлі – не перешкода для приєднання до Митного союзу, оскільки, за словами російського дипломата, одна країна може перебувати одночасно в декількох об’єднаннях такого типу.

Офіційної реакції української влади на ці заяви поки що не надійшло.

Минулого місяця віце-прем’єр-міністр України, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко в інтерв’ю Голосу Америки висловив переконання, що при виборі між Митним союзом Росії, Білорусі і Казахстану та Європейським Союзом Україна повинна обрати Євросоюз.

Коментуючи пропозиції Росії про дешевий газ для України в обмін на її приєднання до Митного союзу, урядовець висловився проти прийняття такої пропозиції.

«Якщо робити вибір для України, то ми повинні орієнтуватися на Європейський Союз. Ми європейська країна, і ми повинні добре розуміти, що в Європі кращі стандарти і демократії, і ринкової економіки. Та й ринок у п’ять разів більший, ніж у тих же, скажімо, країн СНД», – сказав Тігіпко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.