Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тривають арешти опозиційних кандидатів у народні депутати

Пістолетне право 4786 переглядів

Опубліковано - 15.11.2012 14:51 | Всі новини | Версія для друку

Тривають арешти опозиційних кандидатів у народні депутати
Тривають арешти опозиційних кандидатів у народні депутати
13 листопада 2012 року представники Святошинського райвідділу УМВС України у Києві провели обшук в оселі керівника Конотопської районної організації ВО “Свобода”, кандидата від об’єднаних сил опозиції в окрузі №159 Артема Семеніхіна, після чого затримали його.

Про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

Свободівця запросили до райвідділу міліції "на розмову" нібито у справі про шахрайство. Артема цілий день протримали у відділку, відібрали телефон, а рідним, які очікували його біля виходу, відмовилися дати будь-які пояснення з приводу статусу затриманого. Згодом до відділку прибула карета швидкої допомоги, яка надала свободівцю першу медичну допомогу.

Представники МВС відмовилися допустити до затриманого рідних Артема. Є підозра, що Артема піддавали психологічному та фізичному тиску. Усі процесуальні дії, всупереч Конституції, відбувалися за відсутності адвоката затриманого. Врешті-решт представники МВС заявили, що затримують Артема на 72 години до обрання запобіжного заходу.

З огляду на те, що Артем Семеніхін брав активну участь у захисті результатів волевиявлення біля виборчого округу №223 у Києві, а під час виборів був реальним опонентом кандидата від влади Андрія Деркача, усі події навколо свободівця слід розцінювати як продовження політичних переслідувань і тиску влади на представників опозиції впродовж виборів і по сьогодні.

"Свобода" вимагає проведення будь-яких процесуальних дій за чіткого дотримання Конституції, законів та прав затриманого, у присутності його адвоката.

Як повідомлялося раніше, що під час виборів свободівцю погрожували фізичною розправою, якщо він не зніме свою кандидатуру з виборчих перегонів. Йому телефонували з погрозами фізичної розправи, відкриття карної справи тощо. Залякуванням займалися київські поплічники одіозного кандидата А. Деркача на чолі з Анатолієм Миколайцем (Миколаєць А.П. – колишній заступник начальника управління МВС Київської області, колишній начальник Святошинського райвідділу міліції, також у минулому – голова Святошинської податкової міліції. Маючи сприяння з боку впливових поплічників, зараз займається нелегальним будівництвом у Києві, що приносить йому солідні дивіденди).

До цього, 24 серпня 2012 року, до Дня Незалежности України, новостворена Кролевецька організація Всеукраїнського об’єднання "Свобода" спільно з іншими опозиційними силами міста провела патріотичний марш у вишиванках. Після урочистого мітингу опозиції, на якому виступав і кандидат у народні депутати свободівець Артем Семеніхін, на останнього вчинив зухвалий напад місцевий "регіонал" – голова виборчого штабу ПР О. Наумов.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.