Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна для людей. Партія регіонів не полишає намірів ввести податок на обмін валют

Добробут 5369 переглядів

Опубліковано - 21.11.2012 11:05 | Всі новини | Версія для друку

Україна для людей. Партія регіонів не полишає намірів ввести податок на обмін валют
Україна для людей. Партія регіонів не полишає намірів ввести податок на обмін валют
Закон про 15-відсотковий податок на продаж валюти буде доопрацьований і розглянутий у парламенті

Про це у вівторок, 20 листопада, заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Ми вважаємо, що деякі питання законопроекту про валюту вимагають серйозного обговорення, доведення до людей і його коригування. У зв’язку з цим ми готові працювати по цьому документу надалі, а потім виносити його до парламенту. Сьогоднішній варіант потрібно доопрацювати", - сказав Єфремов.

Він відзначив, що сьогодні вранці законопроект про 15-відсотковий податок на продаж валюти обговорювався з представниками Національного ба нку.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо даного законопроекту, Єфремов повідомив, що за модель були узяті норми законодавства скандинавських країн. За його словами, таким чином ці країни обмежують доступ валюти у свої держави.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада відклала розгляд законопроекту № 11433 регіонала Віталія Хомутинніка про введення 15-відсоткового податку на продаж валюти.

Згодом Комітет з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики відкликав законопроект, яким пропонувалося запровадити 15-відсотковий податок на продаж валюти.

До цього Національний банк ввів обов’язковий продаж переказів фізособам з-за кордону в іноземній валюті на суму понад 150 тис. гривень на місяць. Крім цього, НБУ ввів обов’язковий продаж юридичними особами-резидентами половини валютної виручки, одержуваної від продажу товарів за зовнішньоекономічними договорами.

Експерти вважають, що валютні нововведення Нацбанку спрямовані на обмеження доступу населення до валюти, провокуватимуть зростання тіньового сектору, повертають країну до радянської системи і, загалом - «це грабунок серед білого дня».
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.