Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Києві, в присутності міліціонерів, невідомі били журналістів

Пістолетне право Регіон: м.Київ 5141 перегляд

Опубліковано - 26.11.2012 23:36 | Всі новини | Версія для друку

У Києві, в присутності міліціонерів, невідомі били журналістів
У Києві, в присутності міліціонерів, невідомі били журналістів
26 листопада, ввечері в Києві за адресою вул. Зодчих, 1 відбулася бійня. Під час зйомки сюжету про новий незаконний приватний штрафмайданчик, куди заганяють автомобілі киян, і у яких немає договору з ДАІ, на журналістів “Дорожнього контролю” було скоєно напад.

Про це повідомляє сайт громадської організації.

За інформаціює "Дорожнього контролю", працівники ДАІ "викликали близько 20 бандитів у цивільному, які накинулися на журналістів "ДК"". В результаті бійки, в журналіста "ДК" А. Дзіндзі розсічене обличчя, ще один журналіст "ДК" А. Жуковень отримав множинні удари в голову.

"Міліція, яка прибула на місце події — бездіяльна. Зараз "Дорожній контроль" підтягує всі сили на місце. Оскільки міліція не встряє в конфлікт, можливе продовження місива з важкими наслідки. По суті, почалася громадянська війна. Як тільки з’явиться більше відео, буде підготовлений розширений матеріал", — написали на своєму сайті активісти.

Наразі постраждалі журналісти перебувають у лікарні.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.