Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Забудовна вакханалія у столиці може закінчитися масштабною катастрофою

Надзвичайна подія Регіон: м.Київ 7318 переглядів

Опубліковано - 5.12.2012 17:27 | Всі новини | Версія для друку

Забудовна вакханалія у столиці може закінчитися масштабною катастрофою
Забудовна вакханалія у столиці може закінчитися масштабною катастрофою
Сьогодні, 5 грудня, в Києві у Дніпровському районі стався масштабний витік газу, в результаті якого сотні будинків на житломасиві ДВРЗ залишилися без газопостачання.

Як повідомили в прес-службі ПАТ "Київгаз", аварія сталася внаслідок несанкціонованого і неузгодженого будівництва офісно-житлового комплексу за адресою Харківське шосе, 19. Компанію, яка самовільно втрутилася в роботу газотранспортної системи, буде суворо покарано.

Для повного усунення наслідків пошкодження газопроводу 5 грудня до 22:00 подача газу споживачам у згаданому масиві буде припинено.

"Мешканцям ДВРЗ на цей час необхідно перекрити газові вентилі, а також з 18:00 забезпечити доступ в свої квартири для продування і пуску газу", - повідомили в "Київгазі".

У той же час, як повідомили жителі масиву, на деяких вулицях, на яких проводяться аварійні роботи, вiдчутний стійкий запах газу.

Крім того, проблема також полягає і в тому, що багато будинків на ДВРЗ опалюються за рахунок газових котлів. Відповідно, зараз в цих будинках немає ні тепла, ні гарячої води.

Від “Аратти”: Те, що зараз відбувається у столиці, інакше, як "вакханалією забудовників" - не назвеш. Але, власне кажучи, такий стан справ - є очевидним свідченням тотальної корумпованості КМДА та столичних правоохоронців. Бо, якби було інакше, чи міг хтось собі дозволити без будь-якої документації або з "липовими" папірцями вирубувати дерева, захоплювати земельні ділянки, зносити історичні пам’ятки тощо? Напевно, що ні, бо чинне законодавство однозначно трактує ці дії як кримінальний злочин.

Сьогодні все закінчилося порівняно благополучно: на щастя газ у магістральному газогоні не вибухнув. Але це - випадковість. У разі, якби вибухнув газогін у густонаселеному - без жертв і значних руйнувань не обійшлося. Та навіть тоді навряд чи були б покарані ті, хто за хабарі "закривав очі" на беззаконня: покарали б "цапів-відбувайлів". А оскільки сьогодні все, так би мовити, "без наслідків" - у певних кабінетах без зайвого галасу "порєшают вопрос".

Ми всі сьогодні перебуваємо заручниками чиновників-корупціонерів і ніхто з нас немає жодних гарантій недоторканості свого майна, здоров’я і навіть життя.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.