Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Під кінець каденції тукований парламент ухвалив “компромісний” закон про персональне голосування

Влада 4072 перегляди

Опубліковано - 6.12.2012 13:14 | Всі новини | Версія для друку

Під кінець каденції тукований парламент ухвалив “компромісний” закон про персональне голосування
Під кінець каденції тукований парламент ухвалив “компромісний” закон про персональне голосування
Верховна Рада прийняла законопроект від Партії регіонів, який нібито про персональне голосування і заборону блокування трибуни. Цікаво, що за порушення цих норм нардепами не передбачається жодної відповідальності.

За цей закон проголосували 338 карток народних депутатів з усіх політичних сил парламенту.

Відповідно до ухваленого закону, перед відкриттям кожного засідання парламенту відбуваєся реєстрація народних депутатів особисто на підставі посвідчення народного депутата та власноручного підпису. У залі засідань депутат реєструється за допомогою електронної системи "Рада", таким чином, це робить неможливим реєстрацію депутата замість нього іншою людиною. При тому, у який саме спосіб - не вказується.

Закон дублює норму Конституції, яка встановлює, що голосування здійснюється нардепом особисто за допомогою електронної системи "Рада" в залі засідань, у спосіб, що унеможливлює голосування за депутата іншого депутата або сторнньої людини.

Законом визначено, що на засіданні Верховної Ради депутат не повинен перешкоджати розгляду питання порядку денного, в тому числі і блокувати трибуну, перешкоджати роботі головуючого або перешкоджати голосуванню інших депутатів.

Закон зобов’язує народного депутата під час голосування голосувати "за", "проти", "утримався". Неучасть в голосуванні народного депутата без поважних причин не допускається.

Вже після завершення сесії парламенту лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу уточнив, що спосіб, у який буде можливим недопущення "піанізму" нардепів визначать нардепи нового скликання. На його думку, потрібно скоротити час голосування.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.