Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепа Власенка не випускають з країни

Скандал 4908 переглядів

Опубліковано - 14.12.2012 20:21 | Всі новини | Версія для друку

Нардепа Власенка не випускають з країни
Нардепа Власенка не випускають з країни
Народного депутата, захисника лідера опозиції Юлії Тимошенко Сергія Власенка безпідставно не випускають за межі країни.

За інформацією прес-служби «Батьківщини», Державна прикордонна служба заборонила Сергію Власенку виїзд з країни і відмовилась пропустити народного депутата, який виїжджав за кордон для підготовки лінії захисту Юлії Тимошенко в Європейському суді з прав людини.

Прес-служба «Батьківщини» нагадує всім державним установам, в тому числі Державній прикордонній службі України, про зміст ч. 2 ст. 27 Закону України «Про статус народного депутата України», згідно з яким заборонено застосовувати будь-які обмеження щодо народного депутата, окрім як за рішенням Верховної Ради України.

Таким чином, жодні надумані чи сфабриковані рішення будь-яких судів не можуть бути підставою для застосування обмежень щодо народного депутата.

У партії звертають увагу, що зухвале порушення закону про статус народного депутата сталося напередодні оголошення рішення Європейського суду з прав людини у справі Юлії Тимошенко. У «Батьківщині» переконані, що заборона виїзду за кордон має на меті перешкоджання належному представленню позиції Юлії Тимошенко в ЄСПЛ. Партія вважає події навколо захисника Юлії Тимошенко продовженням розгортання політичних репресій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.