Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Здобутки проФФесіоналів. Державний борг невпинно зростає

Економіка 4780 переглядів

Опубліковано - 26.12.2012 10:41 | Всі новини | Версія для друку

Здобутки проФФесіоналів. Державний борг невпинно зростає
Здобутки проФФесіоналів. Державний борг невпинно зростає
Станом на 30 листопада 2012 року державний та гарантований державою борг складав 501 млрд 440 млн 643,93 тис. грн, повідомили у Мінфіні. Таким чином, порівняно зі станом на 30 жовтня борг виріс на 1,7%.

"Протягом листопада 2012 року сума державного і гарантованого державою боргу України збільшилася в основному за рахунок випуску облігацій внутрішньої державної позики в обсязі 1,25 млрд дол. за ставкою 7,8% з терміном обігу 10 років", - наголошується в повідомленні.

Державний і гарантований державою зовнішній борг на 30 листопада становив 291,58 млрд грн (58,15% від загальної суми боргу), або 36,479 млрд дол.; державний і гарантований державою внутрішній борг - 209,859 млрд грн (41,85%), або 26,2 млрд дол.

Як повідомлялося раніше, у поточному році Україна погасила зовнішніх та внутрішніх боргів на 81 млрд грн, а набрала нових - на 102 млрд, про що свідчить звіт Державної казначейської служби.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.