Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За сприяння МВС. В Одесі «охоронці» мітингу «антифашистів» напали на журналістів

Пістолетне право Регіон: Одеська область 7003 перегляди

Опубліковано - 26.12.2012 16:41 | Всі новини | Версія для друку

За сприяння МВС. В Одесі «охоронці» мітингу «антифашистів» напали на журналістів
За сприяння МВС. В Одесі «охоронці» мітингу «антифашистів» напали на журналістів
Редактор видання «Погляд з Одеси» Ігор Столяров і кореспондент цього ж видання Богдан Осинський зазнали нападу під час «антифашистського мітингу» під будівлею Одеської обласної ради.

Як розповіли самі журналісти, що невідомі, які мали вигляд бойовиків, напали на них у той момент, коли побачили, що журналісти спілкуються з учасниками мітингу.

«Один з цих «бравих хлопців», найімовірніше, так званих охоронців мітингу, без будь-яких пояснень спробував різко вирвати з рук кореспондента Б.Осинского відеокамеру, але йому це не вдалося. Потім бандит завдав кілька провокуючих ударів у ділянку грудей і став вимагати пред’явити посвідчення редакції. А сам «охоронець» ніяких документів не пред’являв», - розповів І.Столяров.

За словами потерпілого, бойовик також погрожував відвести його в машину, «де розберуться». Потім він намагався ударити журналіста ногою - цей момент зафіксований на відео. Як стверджують журналісти, саме це – фіксація на відео і прагнення перешкодити цьому процесу - спонукало «втрутитися» напарника нападаючого накинутися на редактора «Погляду з Одеси».

Співробітники міліції, присутні на мітингу, ніяк на інцидент не відреагували. Вони лише поставили вимогу «стати осторонь і знімати мітинг з відстані». Крім того, міліціонери вимагали якусь «заявку на зйомку мітингу».

Разом з тим, заступник начальника Головного управління МВС України в Одеській області Дмитро Фучеджі «дружньо попросив» Б.Осинського «сходити в Приморський райвідділ міліції». «Ти сходи в Приморський, щоб тебе не шукали. Ти ж там активний учасник був», - цитує слова міліційного полковника сам Б.Осинський, зазначаючи, що його прагнуть «залучити» до подій 21 грудня біля будівлі Одеської мерії. У відповідь журналіст пояснив, що перебував біля мерії як кореспондент і виконував службові обов’язки. За його словами, він запропонував міліції діяти в рамках закону і в разі потреби надіслати йому повістку.

Як повідомлялося раніше, 21 грудня прихильники ВО «Свобода», ошукані інвестори і підприємці ринків намагалися штурмом узяти будівлю мерії, в якій проходило засідання сесії міської ради. Учасники штурму зламали вхідні двері до міськради. Одеська міська організація ВО «Свобода» обвинуватила охорону мерії Одеси в застосуванні проти учасників мітингу біля будівлі міської ради сльозоточивого газу і водометів. Прокуратура Одеси почала кримінальне провадження за фактом штурму мерії Одеси.

Сьогодні, 26 грудня, в Одесі біля будівлі обласної державної адміністрації пройшов мітинг, на якому було ухвалено рішення про створення Антифашистського комітету. На мітингу були присутні кілька тисяч осіб, у багатьох у руках - прапори Партії регіонів, Компартії України, партії «Батьківщина», а також державні прапори України. Дехто тримає транспаранти: «Фашизм не пройде», «Ми не запрошували «Свободу» до Одеси».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.