Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суд вирішив, що Луценко достатньо здоровий, щоб бути за гратами

Пістолетне право 4766 переглядів

Опубліковано - 27.12.2012 15:13 | Всі новини | Версія для друку

Суд вирішив, що Луценко достатньо здоровий, щоб бути за гратами
Суд вирішив, що Луценко достатньо здоровий, щоб бути за гратами
Менський районний суд Чернігівської області відхилив клопотання адвокатів екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка стосовно його звільнення від подальшого відбування покарання у колонії.

Як повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України, сьогодні суддя Менського райсуду Чернігівської області зачитав повний текст судової ухвали щодо розгляду клопотання адвокатів Луценка стосовно можливості його звільнення від подальшого відбування кримінального покарання у вигляді позбавлення волі.

Під час розгляду заяви захисників Луценка судом було ретельно вивчено доводи з боку захисту, самого засудженого, прокурора та лікарів.

Відповідно, своєю ухвалою суд підтвердив, що підстав для звільнення Луценка в рамках ст. 84 Кримінального кодексу України та ст. 537 і 539 КПК України наразі немає. У зв’язку з прийняттям судом такого рішення ДПтС України повторно зазначає, що дії медперсоналу Менської виправної колонії № 91 щодо медичного супроводу Луценка є професійними, адекватними та такими, що відповідають перебігу захворювання пацієнта. Стан здоров’я Луценка задовільний, він продовжує перебувати під контролем медперсоналу виправної колонії. Засуджений отримує призначене медикаментозне лікування в повному обсязі.

Начальник сектору охорони здоров’я управління ДПтС України в Чернігівській області С.Волкова сьогодні зазначила, що в Луценка не діагностовано жодного захворювання, які входять до переліку хвороб, що є підставою для подання в суд матеріалів про звільнення засудженого від подальшого відбування покарання.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.