Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардеп зацікавився, як купували Hyundai

Скандал 7924 перегляди

Опубліковано - 27.12.2012 15:45 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп зацікавився, як купували Hyundai
Нардеп зацікавився, як купували Hyundai
Депутат фракції “Батьківщина” Андрій Сенченко звернувся до міністра інфраструктури Володимира Козака з депутатським зверненням стосовно обставин придбання електропоїздів Hyundai.

Як повідомляє прес-служба Кримської республіканської партійної організації "Батьківщина", Сенченко просить оприлюднити процедуру закупівлі вказаних електропоїздів, проведення тендерних процедур, а також інші обставини підписання контракту на придбання залізничних транспортних засобів виробництва корейської Hyundai Rotem.

"Ми почали незалежне розслідування цієї афери. Винні мають бути покарані", - підкреслив він.

Раніше в ефірі "5 каналу" Сенченко озвучив припущення, що електропоїзди Hyundai могли закуповуватися через якийсь латвійський офшор. У цьому випадку перед Україною немає жодних гарантійних зобов’язань.

"Ми вимагаємо оприлюднення умов угоди. Потрібно розуміти, хто відповідає за те, щоб все це їздило. Якщо Колесніков (попередній міністр інфраструктури Борис Колесніков – Ред.), то він вже в тюрмі повинен бути, а не в парламенті. Якщо не Колесніков, а Hyundai несе гарантійну відповідальність, значить, повинні бути публічні дії влади щодо притягнення до відповідальності виробника. А якщо таких дій немає, отже, були якісь домовленості", - сказав народний депутат.

Як повідомлялося раніше, в інтерв’ю Forbes.ua екс-міністр інфраструктури Борис Колесніков заявив, що проект закупівлі Hyundai дістався йому від попереднього керівництва міністерства.

Як відомо, швидкісні поїзди не витримують морозної зими, ламаються один за одним і простоюють годинами.

Компанія Hyundai вибачилась за завдані українським пасажирам незручності при користуванні швидкісними електропоїздами власного виробництва, та розпочала роботи з ліквідації несправностей, які у першу чергу пов’язані зі складними зимовими погодними умовами.

Втім, пасажири, які постраждали внаслідок запізнень або поломок швидкісних потягів Hyundai, підготували судовий позов до залізничників.

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, котрий сприймає свою історію очима сусідів”
Фрідріх Ніцше

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.