Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки “покращення”. Комунальні тарифи скоро зростуть на третину

Добробут 4943 перегляди

Опубліковано - 13.01.2013 19:10 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки “покращення”. Комунальні тарифи скоро зростуть на третину
Хроніки “покращення”. Комунальні тарифи скоро зростуть на третину
Кабмін розглядає можливість підвищення комунальних тарифів до економічно обґрунтованого рівня вже найближчим часом.

Згідно з розрахунками, наданим уряду Нацкомісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, тарифи повинні зрости в середньому на третину. пише ZN.UA.

Зокрема, Нацкомісія підрахувала, що тарифи на теплоенергію за середньостатистичну однокімнатну квартиру метражем 32,5 кв. м порівняно з вереснем 2012-го збільшаться на 75 грн з середньостатистичних 228 грн. За двокімнатну в 47,5 кв. м - з 333 грн ще на 110 грн. Трикімнатна в 62,8 кв. м, за яку платили близько 441 грн, обійдеться на 146 грн дорожче. Чотирикімнатна (84,9 кв. м) - додайте до середньостатистичним 596 грн ще 161 грн.

Зазначимо, що Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, переконує Кабмін у необхідності підвищення тарифів з моменту свого створення. До цього "комунальники" і Асоціація міст України багато років переконували в цьому НКРЕ.

"І якщо Азаров все ж таки зважився на цей план (а вибору у нього практично немає), так і буде: бюджету потрібні гроші, зокрема на... дотації за комунальними платежами! А ми до кінця 2013 року, у крайньому випадку, до закінчення 2014-го заплатимо вищезазначені суми, які, можливо, в рази. Або неплатників виселять згідно з рішенням суду. Є такий закон в Україні", - пише ZN.UA.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.