Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сталінізм-2. За малюнок з Януковичем громадських активістів засудили до 2 років

Назад в СРСР Регіон: Сумська область 15757 переглядів

Опубліковано - 15.01.2013 02:08 | Всі новини | Версія для друку

Сталінізм-2. За малюнок з Януковичем громадських активістів засудили до 2 років
Сталінізм-2. За малюнок з Януковичем громадських активістів засудили до 2 років
Суд міста Суми 14 січня завершив розгляд кримінальних справ, які порушили проти активістів, що малювали трафарети президента Віктора Януковича з простреленою головою.

«14 січня, в Сумах шокуюче закінчився тривалий розгляд кримінальних справ, які порушили проти місцевих громадських активістів. Антинародна влада звинуватила чотирьох патріотів у малюванні трафаретів із зображенням Януковича з простреленою головою, екстремістських написах на стінах міста та підпалі гуртожитку. Ці акції поліцаї вирішили звалити на політично активну молодь, яка виступала проти бандитського режиму Януковича», - повідомляє сайт організації «Чорний комітет».

Впродовж всього слідства перевертні в погонах солодко співали репресованим про те, що не треба піднімати шуму та тихенько сидіти. Мовляв, мовчатимете – отримаєте умовні покарання. Одного з затриманих, Ігора Ганненка, звинуватили у акції, до якої він не мав жодного відношення, та вибили з нього зізнання. Після катувань хлопець місяць не міг ходити. За цим же сценарієм репресували Писарцова Михайла та Данілова Дмитра, які уже більше року знаходяться у СІЗО.

На націоналіста Никоненка Володимира виродки «повісили» малювання трафаретів з «простріленим» Бандюковичем та написів з гаслами, які були визнані «екстремістськими».

В результаті, вирок продажного суду був наступним: Писарцов Михайло та Данілов Дмитро отримали 2 роки позбавлення волі. Ганненко Ігор – 1,8 роки позбавлення волі, Никоненко Володимир – 1 рік трудової колонії. Усім приписали таку популярну у псів системи статтю 296, ч. 2 – Хуліганство, зчинене групою осіб, по якій, до речі, зараз продовжують переслідувати автономних націоналістів.

«Сьогодні, під мовчання суспільства, система закриває ні в чому не винних людей, які бажають своєму народу кращого майбутнього. Цей волаючий інцидент вкотре показав, що ніколи не можна вірити провладним, просистемним собакам, котрі знищують свій же народ, що б вони вам не говорили, які б обіцянки не обіцяли. Сьогодні кожна адекватна людина ненавидить Януковича та його прихвостнів і лише за це сьогодні можуть посадити. Кожного. Народ смирно терпить та мовчить і голосує на «виборах», і, користуючись такими рабськими тенденціями, нашу країну щодня перетворюють у все більш тоталітарну, авторитарну та репресивну антилюдську державу. Скільки ще ми будемо мовчати? Скільки ще ми будемо сидіти в соц. мережах, лайкати і виражати своє «радикальне» невдоволення коментарями під дегенеративними коміксами? Повстань, мій народе!

Розповсюджуйте цю інформацію та фото трафарету, за який посадили націоналістів, на зло владі та її псам. Кожен повинен знати про свавілля, яке відбувається! Байдужість - крок до зради!», - закликає «Чорний комітет»

Як відомо, у червні 2011 року через появу у Львові малюнків із зображенням президента Віктора Януковича з простріленою головою також завели кримінальну справу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.