Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович публічно звинуватив «папєрєдніка» Азарова у саботажі

Влада 4643 перегляди

Опубліковано - 17.01.2013 16:00 | Всі новини | Версія для друку

Янукович публічно звинуватив «папєрєдніка» Азарова у саботажі
Янукович публічно звинуватив «папєрєдніка» Азарова у саботажі
Президент України Віктор Янукович критично оцінив реалізацію Національного плану реформ у 2012 році - Глава держави вважає, що уряд втратив контроль за цією роботою.

Про це повідомляє прес-служба Президента.

«Я не можу зрозуміти, як можна виконувати план реформ модернізації, які спрямовані на покращення галузі, економіки, життя людей, на 35-25%?» - сказав Президент під час засідання Комітету з економічних реформ, звертаючись до прем’єр-міністра Миколи Азарова.

«Це саботаж. Це просто люди втратили взагалі відповідальність. От у цьому проблема», - підкреслив Глава держави.

Вочевидь, зазначив Янукович, Уряд втратив контроль за роботою міністерств, відомств, обласних і районних адміністрацій, відповідальних за належну реалізацію плану реформ. «Це головний висновок, який зроблений», - сказав він.

«Не вистачало, по великому рахунку, волі врешті-решт відмовитися від минулого життя, яке пов’язане з корупцією, з тією застарілою системою бюрократичною, яку постійно критикують люди, малий і середній бізнес», - додав Глава держави.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.