Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Шуфрич втратив контроль над підприємством і звинуватив міністра у здирництві?

Скандал 5741 перегляд

Опубліковано - 28.01.2013 10:19 | Всі новини | Версія для друку

Шуфрич втратив контроль над підприємством і звинуватив міністра у здирництві?
Шуфрич втратив контроль над підприємством і звинуватив міністра у здирництві?
Нардеп від Партії регіонів Нестор Шуфрич звинуватив міністра енергетики Едуарда Ставицького в незаконному призупиненні ліцензії компанії “Нафтогазвидобування” і здирництві 30% частки підприємства за поновлення ліцензії.

Як пише на своїй сторінці в Facebook нардеп від "Батьківщини" Олександр Бригинець, "Шуфрич на нараді в Кабміні зчинив реальний ґвалт", звинувативши Ставицького.

"Багато чув про такі справи ПР і її урядовців, знав, що це стосується не лише "чужих", а й своїх.... Але те, що риги "доять" своїх власних нардепів - хороший знак", - написав Бригинець.

Водночас сайт "Наші гроші" з посиланням на "Коментарі" повідомляє, що Шуфрич і нардеп Микола Рудьковський втратили контроль над своїм підприємством – ПАТ "Нафтогазвидобування".

15 січня Окружний адміністративний суд Києва припинив дію наказу Держслужби геології та надр від 22 листопада 2012 року N 565, який зупиняв дію дозволів "Нафтогазвидобування" на розробку Семиренківського газового і Мачуського газоконденсатного родовищ.

Одночасно під час судового розгляду на ПАТ "Нафтогазвидобування" змінилась охоронна фірма. Нею стало ТОВ "Скат-ПКБ", безпосереднім власником якого є ПАТ "Метал Юніон" бізнесмена Руслана Циплакова.
Циплаков є відомий широкому загалу тим, що є з найближчих партнерів Віктора Януковича-молодшого з автоспорту.

За кілька місяців до того в ПАТ "Нафтогазвидобування" змінився керівник. Як писав тоді "Форбс-Україна", ним став Яків Проскурня, дружина якого – Тетяна Проскурня – є членом правління "Метал Юніону", де відповідає за юридичний напрямок.

"Швидке вирішення проблеми "Нафтогазвидобування" мало під собою економічну основу. Старим власникам простій підприємства був невигідним через втрату від щоденного виторгу 2 млн куб. м газу. Новим – через те, що консервація свердловин в аварійному режимі скорочує їхню продуктивність в подальшій експлуатації", - пише видання.

Проблеми в ПАТ "Нафтогазвидобування" з’явились на початку минулого року. У лютому 2012 році було викрадено голову правління ЗАТ "Нафтогазвидобування" Олега Семінського.

У квітні 2012-го "Нафтогаз України" відмовився включати газ "Нафтогазвидобування" в розрахунковий баланс розподілу природного газу по Україні.
ПАТ "Нафтогазвидобування" є найбільшою приватною газодобувною компанією України. У 2011 році лише офіційна виручка склала 1,23 млрд грн.

Шуфрич, один із реальних співвласників підприємства, оцінював раніше компанію в $ 1 млрд.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.