Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Google віддасть 3 мільйони за злом своєї операційної системи

Технології 8532 перегляди

Опубліковано - 29.01.2013 22:18 | Всі новини | Версія для друку

Google віддасть 3 мільйони за злом своєї операційної системи
Google віддасть 3 мільйони за злом своєї операційної системи
Інтернет-гігант Google призначив призовий фонд у розмірі 3,14 млн доларів за знайдені вразливості в операційній системі Chrome OS.

Як йдеться в повідомленні компанії, спеціально для цього Google організовує конкурс "Pwnium", який відбудеться в березні в канадському Ванкувері.

Зазначимо, що Google вперше присвячує конкурс "Pwnium" пошуку вразливостей в Chrome OS: на двох попередніх змаганнях пропонувалося обійти захист браузера Chrome. Відповідно до правил призовий фонд буде поділений між конкурсантами, яким вдасться отримати несанкціонований доступ до комп’ютера на базі останньої версії Chrome OS.

Атака повинна бути здійснена при перегляді на комп’ютері веб-сторінки, створеної конкурсантом.

Як повідомляється, залежно від досягнутого рівня доступу до системи переможці конкурсу отримають 110 тисяч доларів і 150 тисяч доларів.

"Ми вважаємо, що збільшені суми винагороди відображають додатковий виклик, пов’язаний з подоланням захисту Chrome OS, у порівнянні з традиційними операційними системами", - йдеться в повідомленні компанії.

Конкурс Pwnium відбудеться 7 березня у Ванкувері в ході конференції з інформаційної безпеки CanSecWest. За правилами конкурсу, учасники зобов’язані надати компанії Google опис методики злому і використаних вразливостей системи.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.