Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хворого Луценка таємно вивезли з післяопераційної палати у концтабір

Пістолетне право 4883 перегляди

Опубліковано - 30.01.2013 10:02 | Всі новини | Версія для друку

Хворого Луценка таємно вивезли з післяопераційної палати у концтабір
Хворого Луценка таємно вивезли з післяопераційної палати у концтабір
Сьогодні близько 7-ї години ранку до лікарні «Оберіг» під’їхав автобус із спецпризначеннями і вивіз опозиціонера у невідомому напрямку.

«Влада в Україні займається тероризмом проти власного народу». - саме так прокоментувала прес-службі« Народної Самооборони» факт вивезення із клініки екс-міністра внутрішніх справ його захисник Ірина Луценко.

«Луценка без пояснення причин забрали із лікарні, коли там ще не було лікарів. Луценка мали інтенсивно лікувати, курс призначений на три тижні, аби зарубцювати три відкриті виразки шлунку. Людина, яка лежить у лікарні, яка жаліється на болі і проходить курс лікування, викрадена із лікарні і вивезена у невідомому напрямку. Невже в нашій країні люди не мають права лікуватися?!», - обурено заявила народний депутат Ірина Луценко.

«Луценка просто викрали із лікарні – хворого, з-під крапельниць. Це тероризм проти громадянина з боку держави!», - наголосила вона.

Народний депутат також наголосила: «Чому саме Луценка позбавили права на здоров’я?!».

«Невже всі опоненти нинішньої злочинної влади мають бути знищені фізичним шляхом через жорстокість?», - запитала Ірина Луценко.

Вона також вчергове звертається до омбудсмена Валерії Лутковської із запитанням: «Якщо недопуск захисників до підзахисного Луценка Ви, як Уповноважений по правам людини, вважаєте нормою в нашій державі, то як Ви оціните викрадення із лікарні хворого, позбавленого права на захист громадянина Луценка? Теж нормою?».

Наразі Ірина Луценко зустрічається із послом ЄС в Україні Яном Томбінськи, аби проінформувати європейську спільноту про кричущий факт викрадення хворого опозиційного політика із лікарні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.