Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Класова боротьба керівництва уряду із МЗС України триває

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7876 переглядів

Опубліковано - 19.01.2007 17:35 | Всі новини | Версія для друку

Класова боротьба керівництва уряду із МЗС України триває
Класова боротьба керівництва уряду із МЗС України триває
Профспілковий комітет Міністерства закордонних справ подав адміністративний позов до Господарського суду Києва із вимогою зобов’язати Державне казначейство виплатити зарплату співробітникам МЗС.

Про це журналістів повідомив керівник прес-служби МЗС Андрій Дещиця.

За його словами, профспілковий комітет подав позов у п’ятницю, 19 січня.

Він повідомив, що співробітники МЗС не отримали авансу у зв’язку з тим, що досі не було почато фінансування МЗС. «Це вперше, що за період 18 або 19 днів... не було почато бюджетне фінансування», - сказав Дещиця.

Він також нагадав, що в четвер, 18 січня, МЗС подав позов в Госпсуд Києва із вимогою зобов’язати Держказначейство відновити фінансування міністерства. «Це все виглядає достатньо неприємно, і через це ми вимушені певним чином реагувати», - сказав він.

Він відзначив, що в міністерстві здогадуються, що причиною відсутності фінансування є те, що Верховна Рада не визнає Бориса Тарасюка міністром закордонних справ, але при цьому з Ради приходять листи на ім’я Тарасюка з пропозиціями взяти участь у заходах щодо програм прийому іноземних делегацій, і що ці дії протирічать одне одному.

Дещиця також повідомив, що міністерству необхідно платити за оренду посольств, комунальні послуги, робити внески в рамках членства в міжнародних організаціях, а також виплачувати зарплати. «Від цього страждає перш за все імідж України», - сказав Дещиця.

При цьому він повідомив, що візит Тарасюка до Чехії, який відбувся в січні, був офіційним, і тому, за правилом, приймаюча сторона оплачувала всі витрати.

Зі слів Дещиці, Держказначейство ще не відповіло на листи, які йому надсилало МЗС у зв’язку із ситуацією, що склалася.

Як повідомлялося, раніше Дещиця заявив про припинення фінансування міністерства Держказначейством із початку 2007 року.

Від “Аратти”: можемо зеперечити речникові МЗС. Бо імідж України вже постраждав, коли Президент Ющенко підписав Меморандум про порозуміння із опозицією, тим самим реанімував “Регіони”, як головну “ударну силу” кримінально-олігархічної системи Кучми. І це відомо було в усьому світі, а не на Банковій. Імідж України вже постраждав, коли Президент Ющенко підписав Універсал із комуністами і регіоналами - політичними силами, які навряд чи колись розуміли, що таке національний інтерес української держави.

І, взагалі, який міжнародний імідж може бути у держави, де у правлячій коаліції правонаступники “творців” Голодомору?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.