Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У слідства вже є дві версії виникнення пожежі Гостинного двору

Регіональні новини Регіон: м.Київ 6854 перегляди

Опубліковано - 9.02.2013 17:47 | Всі новини | Версія для друку

У слідства вже є дві версії виникнення пожежі Гостинного двору
У слідства вже є дві версії виникнення пожежі Гостинного двору
Правоохоронці розглядають дві версії пожежі у Гостиному дворі, повідомив Радіо Свобода член парламентського Комітету з питань культури і духовності Олександр Бригинець.

«Перша версія – навмисний підпал, друга – коротке замикання, що спричинило пожежу. До речі, з’ясувалося, що на горищі у тому місці, де почалась пожежа, хтось незаконно організував кабінет. Це міг бути хтось із науково-дослідного інституту «УкрНДІпроектреставрація», яка там знаходиться», – розповів народний депутат, додавши, що точні дані про власника наразі з’ясовують.

Сам Олександр Бригинець не виключає факту не випадковості пожежі. «Чи дивно, що про задимлення і пожежу повідомили громадські активісти, а не представники фірми, які охороняють Гостиний двір в інтересах забудовника?» – зазначив він.

«Маємо у Києві досвід подібних пожеж: наприклад, коли громада виступила проти знищення будинку у стилі модерн по вулиці Алли Тарасової, 4, будівлю було підпалено (це сталось позаминулого року). Винуватців досі не знайдено», – нагадав Бригинець.

Пожежа у горищному приміщенні Гостиного двору виникла в ніч на суботу. Пожежників викликав активіст на захист Гостиного двору від забудови Євген Парфьонов. До ранку пожежу вдалося ліквідувати, ніхто не постраждав, повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій. Офіційно про причину пожежі поки не говорять.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.