Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Катастрофа літака у Донецьку сталася через туман?

Надзвичайна подія Регіон: Донецька область 7218 переглядів

Опубліковано - 14.02.2013 15:18 | Всі новини | Версія для друку

Катастрофа літака у Донецьку сталася через туман?
Катастрофа літака у Донецьку сталася через туман?
Сергій Мелошенко, командир екіпажу літака Ан-24, що розбився у Донецьку 13 лютого, стверджує, що нічого не віщувало трагедії.

Про це він повідомив виданню donbass.ua.

Командир екіпажу повідомив, що не пам’ятає самого моменту катастрофи. За його словами, при посадці над ЗПС був туман і смуга зникала. Десь у середині смуги сталося падіння. Він спочатку не зрозумів, що сталося, але злякався за пасажирів і членів екіпажу. Після аварії екіпаж почав допомагати пасажирам виходити назовні. Як вважає льотчик, загиблих пасажирів затиснуло при аварії.

Сам пілот досить досвідчений, у нього більше 5 тисяч льотних годин. Мелошенко запевняє, що літак - абсолютно нормальний, незважаючи на свій 40-річний вік, і нічого не віщувало цієї трагедії.

"Мені важко сказати, як все розвиватиметься: поки все розшифрують, розбереться прокуратура, але літати далі я хочу", - сказав він.

Зараз льотчик знаходиться в ортопедо-травматологічному відділенні №5 Донецької обласної травматологічної лікарні з переломом лівої руки. Йому знадобиться операція.

Як повідомлялося раніше, 13 лютого літак Ан-24, який виконував чартерний рейс з Одеси, при приземленні в міжнародному аеропорту Донецька вилетів за межі злітно-посадкової смуги, від удару перекинувся, його корпус розколовся і почалося задимлення. На борту літака за уточненими даними перебувало 52 людини. П’ятеро загинули. Дев’ять людей госпіталізовано.

Літак перевозив уболівальників на матч Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і дортмундською "Боруссією". Як стало відомо, серед них були високопоставлені одеські чиновники - співробітники прокуратури, МРЕВ, управління юстиції. Серед загиблих - помічник голови Одеської обласної ради Валерій Бобков.

До з’ясування причин авіакатастрофи, робота авіакомпанії "Південні авіалінії", якій належав борт що розбився, припинена.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.