Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російська маячня. ЧФ РФ плювати хотів на українські суди, але - по-братськи

Захист держави 9623 перегляди

Опубліковано - 25.01.2007 14:40 | Всі новини | Версія для друку

Російська маячня. ЧФ РФ плювати хотів на українські суди, але - по-братськи
Російська маячня. ЧФ РФ плювати хотів на українські суди, але - по-братськи
Україна вимагає виконання рішення українських судів щодо повернення їй засобів і об’єктів навігаційно-гідрографічного забезпечення мореплавства, які використовуються Чорноморським флотом РФ.

Так прес-служба МЗС України прокоментувала інцидент, який стався 23 січня, коли на радіонавігаційну станцію Марс-75 у Генічеську не були допущені українські судові виконавці.

Прес-служба заявляє, що у випадку продовження таких дій з боку ЧФ РФ, українська сторона залишає за собою право застосовувати передбачені міжнародним правом заходи.

Питання виконання російською стороною рішень судів України буде в черговий раз підняте українською стороною в ході четвертого засідання Підкомісії з питань функціонування ЧФ РФ і його перебування на території України україно-російської міждержавної комісії, проведення якого заплановано на кінець лютого 2007 року в Москві.

Прес-служба МЗС також підкреслює, що, відповідно до статті 124 Конституції, "правосуддя в Україні здійснюється винятково судами, юрисдикція судів поширюється на всі правовідносини, що виникають у державі, а судові рішення приймаються судами ім’ям України і є обов’язковими для виконання на всій території України".

23 січня головний судовий виконавець Херсонської області не був допущений на станцію радіонавігаційної системи Марс-75 у Генічеську. Він прибув туди з метою примусового вилучення цього об’єкту з користування російського флоту за рішенням Господарського суду Херсонської області.

У свою чергу, офіційний представник російського військового флоту - помічник головкому ВМФ РФ Ігор Дигало заявив, що головне командування ВМФ Росії вважає, що "рішення суду не має нічого спільного з базовими угодами по Чорноморському флоті".

22 листопада 2006 року Апеляційний господарський суд Севастополя постановив Росії повернути Україні 77 маяків і інших навігаційних об’єктів, розташованих у Севастопольському регіоні.

Від “Аратти”: Вчергове російські офіційні чинники продемонстрували, чого варті їхні пропагандистські заклинання про “братерські народи й споконвічну дружбу”. Яка ціна тієї “дружби” вже відчув на собі кожен український громадянин, отримавши платіжку за квартиру чи дивлячись на цінники у гастрономі. І дарма, що при владі “братерська” червоно-голуба коаліція.

Найкращої ілюстрації для тих, хто ще молиться на “союзного ідола у мавзолеї” й не придумаєш: проффесіонали “тупо розвели” виборців, щоб потім, наплювавши на закони, запустити руку у кишеню співгромадян. У стилі кремлівської тусовки. Яка також плювати хотіла на міжнародне право, на Конституцію суверенних держав, на правовсуддя.

А з іншого боку, тільки хіба що недієздатний може вірити, що спадкоємці й учні Дзержинського-Єжова-Берії можуть уявляти, що таке правосуддя. Але, то - вже медична проблема.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.