Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Томенко хоче дізнатися у Генпрокурора, чому скандальний «Євро-вертодром» у Каневі досі не працював

Скандал 4890 переглядів

Опубліковано - 12.03.2013 17:04 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп Олександр Бригінець біля вертолітодрому, який хтось вже прихватизував
Нардеп Олександр Бригінець біля вертолітодрому, який хтось вже прихватизував
Народний депутат Микола Томенко звернувся до Генпрокурора України та Гендиректора державного підприємства "Украерорух" з проханням надати вичерпну інформацію щодо умов фінансування та експлуатації скандального гелікоптерного майданчика біля Тарасової гори у Каневі.

Про це повідомила прес-служба «Батьківщини».

«Приємно, що після візиту трьох народних депутатів, яких представники приватної охоронної фірми не пустили 9 березня на територію вертодрому, 11 березня раптом з’ясувалося, що з 1 березня 2013 року вертодром «почав свою операційну діяльність», - зауважив Томенко.

Він нагадав, що будівництво цього гелікоптерного майданчика здійснювалося за кошти платників податків у рамках реалізації Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини Євро-2012. Офіційне відкриття вертодрому відбулося ще 19 вересня 2011 року за участю тодішнього віце-прем’єра Бориса Колеснікова та голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба.

З огляду на це, Томенко вимагає у Генпрокуратури з’ясувати, чому об’єкт, що був побудований за бюджетні кошти з метою його використання під час Євро-2012, офіційно відкритий ще до початку Євро-2012, не використовувався за цільовим призначенням у відповідний період. А також, на що витрачались кошти із фінансування будівництва та утримання даного вертодрому, який був введений в експлуатацію, за повідомленням ДП «Украерорух» більш як за півроку після проведення Євро-2012 - лише 1 березня поточного року?

Звертаючись до Гендиректора державного підприємства «Украерорух», Томенко хоче з’ясувати, хто і яким чином здійснює фінансування утримання даного об’єкту, скільки коштувало у минулому році та коштуватиме у поточному нашій державі (тобто платникам податків) утримувати даний вертодром. Чому цей державний об’єкт охороняє приватна фірма під назвою «Легіон»? А також - які умови організації та скільки коштуватиме туристам використання вертодрому для відвідування Шевченківських місць на Черкащині?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.