Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ДАІ просить водіїв бути особливо уважними в негоду

Стихія 7203 перегляди

Опубліковано - 15.03.2013 10:11 | Всі новини | Версія для друку

ДАІ просить водіїв бути особливо уважними в негоду
ДАІ просить водіїв бути особливо уважними в негоду
ДАІ України звертає увагу водіїв на різке погіршення погодних умов.

Як повідомила прес-служба Департаменту ДАІ МВС України, сьогодні, 15 березня, за прогнозом Гідрометцентру, в більшості західних областей сильний, місцями дуже сильний сніг та мокрий сніг, хуртовини, снігові замети, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, температура вночі та вдень 1-6° морозу.

У північних, Хмельницькій та Винницькій областях вночі та вранці сильний, вдень помірний дощ з переходом на Хмельниччині та Житомирщині в мокрий сніг; температура вночі 1-6° тепла, вдень 6-11°.

На решті території України дощі, подекуди грози.

16 березня відчутно похолодає: температура у західних областях та на Вінничині вночі 10-15° морозу, вдень 4-9° морозу; у північних областях вночі 6-11° морозу, вдень 2-7° морозу, на решті території вночі 0-5° морозу, вдень близько 0°; у Криму, Приазов’ї та на сході вночі 3-8° тепла, вдень 6-11°. На дорогах західної та північної частини ожеледиця.

Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням зважати на погодні умови, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, бути особливо уважними та обережними.

У ДАІ нагадують, що негоду завжди можна перечекати у місцях відстою автотранспорту, на майданчиках біля постів ДАІ та об’єктах дорожнього сервісу. Вирушаючи в дорогу, водіям слід простежити за технічним станом автомобіля, у дорозі користуватися пасками безпеки, не перевищувати швидкість, дотримуватися безпечної дистанції та правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. В умовах недостатньої видимості, туману, сильного снігопаду або дощу варто рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Стихія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.