Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Корпорація Порошенка продовжить складати російський автохлам, від якого давно відмовилася удома

Економіка 5714 переглядів

Опубліковано - 21.03.2013 14:02 | Всі новини | Версія для друку

Корпорація «Богдан» складає цю модельну ліню під власним однойменним брендом
Корпорація «Богдан» складає цю модельну ліню під власним однойменним брендом
У березні російський «АвтоВАЗ» відновить постачання в Україні машинокомплектів автомобілів «десятого» сімейства, які не збираються в Росії з 2007 року.

Як пише газета "Ведомости" із посиланням на директора із зовнішніх зв’язків російського автозаводу Ігоря Буренкова, збиратиме "десятки" українська корпорація "Богдан", повідомляє УКРІНФОРМ.

"У 2013 році планується поставити близько 10 тис. машинокомплектів для випуску автомобілів "десятого" сімейства. Реалізовувати зібрані машини буде сам "Богдан", - повідомив він.

Як відзначає видання, "АвтоВАЗ" не виробляє "десятки" вже кілька років - їх замінила Lada Priora. Окрім цих машинокомплектів, російський автовиробник продовжить експорт і готових авто в Україну.

У свою чергу, прес-секретар української корпорації "Богдан" Сергій Красуля підтвердив виданню укладення нового контракту з "АвтоВАЗом".

"Після того, як стало зрозуміло, що українська влада введе спецмита на імпорт легкових автомобілів у розмірі 6,4-12,95% (нові правила набудуть чинності в середині квітня, однак на машинокомплекти вони не поширюються - ред.), "Богдан" переглянув свою виробничу програму, і домовився з "АвтоВАЗом" про відновлення закупівель машинокомплектів", - пояснив він.

Довідка: наприкінці минулого року "Богдан" зупинив автовиробництво через погіршення ситуації на внутрішньому ринку. У 2012 році ринок хоч і збільшився (на 14,5%, до 237 602 шт., за даними "Укравтопрому"), але імпорт потіснив місцеву продукцію. Виробництво легкових машин на "Богдані" впало майже на 40% - до 12.034 шт., у той час, як потужності "Богдану" дозволяють випускати до 150 тис. легкових автомобілів на рік.

Автомобілі "десятого" сімейства у світі, окрім України, збирають ще у Єгипті з тих самих машинокомплектів, які туди поставляє "АвтоВАЗ".

Корпорація "Богдан" складає цю модельну лінію під власним однойменним брендом.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.