Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Відкритість» влади. Азаров особисто вирішуватиме, хто з нардепів гідний честі слухати його і міністрів

Скандал 5404 перегляди

Опубліковано - 27.03.2013 11:54 | Всі новини | Версія для друку

«Так званий народний депутат» Микола Азаров і лідер СПУ, «так званий народний депутат» Олександр Мороз
«Так званий народний депутат» Микола Азаров і лідер СПУ, «так званий народний депутат» Олександр Мороз
Прем’єр-міністр України Микола Азаров доручив охороні вивести опозиційного народного депутата, члена фракції УДАР Сергія Капліна, звинувативши його в порушенні порядку на засіданні уряду.

Після вступного слова Азарова і доповіді голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Михайла Болотських народний депутат хотів взяти слово і почав голосно щось вимагати від уряду.

«Охороно, виведіть цього депутата із зали. Я на себе беру відповідальність. Будь-які спроби так званих народних депутатів заважати роботі уряду припинятимуть. І їх не допускатимуть до зали», – сказав Азаров.

Крім того, прем’єр доручив держохороні надалі пропускати депутатів до зали засідання лише за письмовим погодженням із ним. «Я більше цього цирку на засіданні уряду не допущу», – заявив він.

«Ви зірвали роботу Верховної Ради, і зараз пропонуєте зірвати роботу Кабінету міністрів. Ніякі мандати не повинні використовуватись… Ніякі мандати не повинні використовуватись для зриву роботи уряду», – сказав Азаров.

Від «Аратти»: від себе можемо нагадати виборцям і пану Азарову, що він особисто був «так званим народним депутатом» багато років, в тому числі й останній раз він пересів у прем’єрске крісло, отримавши мандат нардепа від виборців як №1 партійного списку Партії регіонів на останніх виборах парламенту.

Ми можемо нагадати Миколі Яновичу, що він, як «так званий народний депутат» декілька років перебував у опозиції. Але ні нам, ні іншим виборцям не відомо жодного факту, коли б «папєрєднікі» видаляли з засідання уряду хоча б одного нардепа від ПР, або у якійсь спосіб обмежували їхню участь у засіданнях Кабміну.

До цього можемо додати, що вчора, згідно з інформацією ЗМІ, Азаров розповідав Президенту ПАРЄ про свою прихильність до європейських цінностей демократії. Чи є його сьогоднішнє ставлення до «так званого народного депутата» практичною реалізацією прем’єром свого специфічного розуміння демократії чи це - спільна позиція глави уряду і Президента?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.