Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепів-опозиціонерів вигнали з засідання уряду

Скандал 4895 переглядів

Опубліковано - 1.04.2013 12:44 | Всі новини | Версія для друку

Нардепів-опозиціонерів вигнали з засідання уряду
Нардепів-опозиціонерів вигнали з засідання уряду
1 квітня 2013 року народного депутата від Всеукраїнського об‘єднання “Свобода” Олександра Мирного видворили з засідання Кабміну.

Це рішення урядовці ухвалили за вказівкою прем‘єр-міністра Азарова, повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

Мотивацією до ухвалення цього рішення стала нібито відсутність в Мирного доступу до державної таємниці.

Однак народний депутат України, член Комітету з питань національної безпеки та оборони Юрій Сиротюк, який має такий доступ, взагалі не був допущений на засідання Кабміну.

Тож Мирний був присутній лише під час першої частини засідання Кабміну, яка тривала трохи більше години. Як зазначає свободівець, урядовці не проводили обговорень.

"Жодного обговорення рішень не було, попри те що уряд – колегіальний орган, який мав би виносити ухвали на підставі широкого й змістовного обговорення. Проте за винятком кількох питань рішення ухвалювали в режимі "знаків та жестів". Вочевидь, на такий таємничий спосіб ведення засідання Кабміну вплинула присутність народного депутата", – зазначив Мирний.

Свободівець також розповів, що під час озвучення порядку денного Азаров не назвав низку стратегічно важливих питань. Так, не було оголошено питання 5.4. ("Про розміщення акцій підприємств паливно-енергетичного комплексу"), 4.12 ("Деякі питання упорядкування структури апарату центральних органів виконавчої влади"), а також питання про забезпечення ефективності лікарських засобів, що використовуються в медичній практиці, запобігання їх фальсифікації та необґрунтованому ціноутворенню.

"Вочевидь, це пов‘язане з небажанням прем‘єра в присутності опозиції не лише обговорювати, а взагалі згадувати про стратегічні питання", – зазначив депутат-свободівець.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.