Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада обіцяє працевлаштувати людей із враженої пожежею Вуглегірської ТЕС

Надзвичайна подія Регіон: Донецька область 8652 перегляди

Опубліковано - 1.04.2013 15:06 | Всі новини | Версія для друку

ТЕС після пожежі...
ТЕС після пожежі...
Два енергоблоки Вуглегірської ТЕС можуть розпочати роботу до кінця року Завали після пожежі на Вуглегірській ТЕС розберуть лише за 2-3 місяці.

Проте влада сподівається, що до кінця року перший і другий енергоблоки вже будуть відновлені та розпочнуть роботу.

Голова Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький розповів про ситуацію в місті Світлодарську після аварії. «Постраждалих зараз у лікарні дев’ять, при тому, що двоє виписалися, двоє звернулися. Стан середньої тяжкості з позитивним прогнозом. Загрози життю немає ні в кого. Станцію буде поновлено. Люди мають працювати й отримувати заробітну плату», – сказав Шишацький.

За його словами, майже три тисячі людей, які працювали на ТЕС, будуть перенаправлені на інші станції, поки ведуться ремонтні роботи. Також вирішується питання перерозподілу газового вугілля, якого станція в місяць споживала по 200 тисяч тонн.

Чиновник додав, що в місті й досі немає опалення і гарячої води, і цю проблему швидко вирішити не вдасться. Зараз місто отримало близько 700 електричних обігрівачів. Чиновник пообіцяв забезпечити тепло до наступного опалювального сезону.

29 березня в місті Світлодарськ (Дебальцеве) на Вуглегірській ТЕС на другому енергоблоці виникла пожежа, внаслідок якої вогнем частково пошкоджено технологічне обладнання і покрівлю будівлі. На місці пожежі рятувальники виявили тіло загиблого.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.