Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Києві за вчорашній день зафіксовано 14 місць підтоплень

Регіональні новини 6104 перегляди

Опубліковано - 3.04.2013 11:56 | Всі новини | Версія для друку

У Києві за вчорашній день зафіксовано 14 місць підтоплень
У Києві за вчорашній день зафіксовано 14 місць підтоплень
У Києві за вчора, 2 квітня, влада зафіксувала 14 підтоплень в різних частинах столиці, повідомляє Міський оперативний штаб КМДА.

Зокрема, дев’ять підтоплень були зареєстровані в Деснянському районі, комунальники відкачали воду за адресою проспект Маяковського, 55. Також вдалося ліквідувати три підтоплення на Троєщині, а саме на розі вулиць Леніна та Фрунзе, Миру та Дзержинського, на перехресті Леніна та Миру.

Крім того, служби вирішили проблеми підтоплень ще у п’яти місцях: на зупинці Биківня-2, на Червоногвардійському провулку, на перехресті Мілютенка і Лісового проспекту, на перехресті Мілютенка та Матюка, а також перед будинком по вулиці Шолом-Алейхема, 5,6.

Також кияни повідомляли про підтоплення дворів біля приватних ділянок, вулиць і підземних переходів. У КМДА запевнили, що всі території підтоплення ліквідували до вечора того ж дня.

Як повідомляли українські ЗМІ, в Києві з’явилися випадки затоплення деяких вулиць і навіть станції метро Житомирська, окрема загроза через сніг нависла над заповідником Софія Київська.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.