Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Закон про уряд надруковано. Поки неофіційно.

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6955 переглядів

Опубліковано - 29.01.2007 19:43 | Всі новини | Версія для друку

Закон про уряд надруковано. Поки неофіційно.
Закон про уряд надруковано. Поки неофіційно.
Голова Верховної Ради Олександр Мороз оприлюднив на сайті Верховної Ради закон про Кабінет міністрів. Проте, в офіційних газетах він не з'явиться.

У повідомленні прес-служби парламенту нагадується, що згідно з Конституцією у разі, якщо Президент не підписав закон, вето щодо якого подолано Верховною Радою, він невідкладно офіційно оприлюднюється Головою Верховної Ради і опубліковується за його підписом.

Також прес-служба зазначає, що офіційне оприлюднення здійснено на виконання частини четвертої статті 94 Конституції. При цьому наголошується, що "текст цього закону розміщено на веб-сайті Верховної Ради, який є офіційним джерелом інформації Верховної Ради".

Відповідно до частини п´ятої статті 94 Конституції закон "Про Кабінет Міністрів" набере чинності з дня його опублікування у встановленому порядку.

Публікація передбачає появу документу в офіційних виданнях, серед яких "Голос України", "Урядовий кур'єр" та "Відомості Верховної Ради".

Статтю 94 також нагадала прес-секретар президента Ірина Ванникова, нагадавши про указ президента, який визначає порядок офіційного оприлюднення законів, ухвалених парламентом, актів ВР, Кабінету Міністрів і Президента.

При цьому вона наголосила, що сайт Верховної Ради не є офіційним засобом масової інформації, на якому можуть оприлюднюватись нормативні акти, повідомляє УНІАН.

Водночас прес-служба Верховної Ради повідомляє про підготовку законопроекту про внесення змін до закону про Кабмін, який передбачається розглянути на початку наступної (третьої) сесії парламенту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.