Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Оприлюднено офіційний висновок про причини пожежі на Вуглегірський ТЕС

Надзвичайна подія Регіон: Донецька область 9339 переглядів

Опубліковано - 16.04.2013 13:05 | Всі новини | Версія для друку

Оприлюднено офіційний висновок про причини пожежі на Вуглегірський ТЕС
Оприлюднено офіційний висновок про причини пожежі на Вуглегірський ТЕС
Причиною пожежі на Вуглегірській ТЕС стала розгерметизація системи подачі вугільного пилу, в результаті чого стався витік і самозаймання.

Про це сьогодні, 16 квітня, повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький.

Чиновник також повідомив, що збиток від пожежі виявився меншим, ніж передбачалося, тому прийнято рішення не заново відбудовувати згорілі чотири енергоблоки, а капітально їх відремонтувати.

Крім того, міністр зазначив, що говорити про конкретні цифри можна буде в кінці травня поточного року, а на початку червня буде розроблено план з капітального ремонту енергоблоків.

"Розроблено план з капітального ремонту станції. Обсяг збитку знизився, за попередніми оцінками, але остаточно він буде названий на початку червня. Енергоблоки будуть відновлені", - сказав Ставицький.

Він також повідомив, що роботу Вуглегірської ТЕС буде відновлено ​​повністю, але про терміни поки говорити рано. У місті відновлено подачу води і газу, але немає теплопостачання.

Нагадаємо, що пожежа на Вуглегірській ТЕС у Донецькій області почалася із займання вугільного пилу в обладнанні другого блоку станції вдень 29 березня, потім вогонь поширився на дах будівлі енергоблоку, трансформатори, інше обладнання. Пожежу на ТЕС було ліквідовано рано вранці 30 березня.

Як повідомлялося раніше, в результаті пожежі на Вуглегірській ТЕС знищені чотири енергоблоки, загинула одна людина і п’ятеро постраждали. Попередня причина пожежі - порушення герметичності системи подачі вугільного пилу і її загоряння.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.