Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МОЗ вважає, що Тимошенко можна повертати на зону

Пістолетне право 5010 переглядів

Опубліковано - 18.04.2013 15:50 | Всі новини | Версія для друку

МОЗ вважає, що Тимошенко можна повертати на зону
МОЗ вважає, що Тимошенко можна повертати на зону
У МОЗ України заявили, що з медичної точки зору необхідності у перебуванні екс-прем’єра Юлії Тимошенко в лікарні давно немає.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства охорони здоров’я.

"Фахівці МОЗ, що входять до Міжнародної медичної комісії з обстеження Юлії Тимошенко неодноразово висловлювали свою позицію щодо перебігу та термінів реабілітації пацієнтки. Зокрема, період перебування Тимошенко в медичній установі, який на сьогодні становить майже рік, суперечить усім українським та міжнародним стандартам лікування", - заявили в МОЗ.

У повідомленні також наголошується, що кількість реабілітаційних процедур, які отримала Тимошенко за весь цей період, становить більше 700, "що є небаченим явищем".

Окрім того, в МОЗ зазначили, що лікарі української частини Міжнародної медичної комісії неодноразово висловлювалися стосовно можливого зворотного ефекту від такої кількості реабілітаційних заходів.

"Пацієнтка вже давно не потребує активного медичного втручання, а дії, які сьогодні реалізують лікарі харківської лікарні, зводяться до проведення масажних і фізкультурних процедур. Окрім того інформуємо, що українські лікарі вже неодноразово констатували відсутність будь-яких перешкод для виписування пацієнтки. Проте сама Тимошенко категорично проти цього. Винятково йдучи назустріч бажанням пацієнтки, МОЗ не приймає жодних активних дій щодо виписування Тимошенко з ЦКЛ. Як тільки пацієнтка висловить бажання бути виписаною, це буде зроблено", - зазначили в МОЗі.

Як відомо, у Качанівській колонії з кінця 2011 року відбуває покарання екс-прем’єр України Юлія Тимошенко. Проте з травня 2012 року вона перебуває на лікуванні в Центральній клінічній лікарні № 5 Харкова.

Від "Аратти": як ми всі мали можливість бачити і чути, ще зовсім недавно "імениті фахівці" МОЗ розповідали, що Юрій Луценко мало не симулянт і стан його здоров’я цілком дозволяє йому бути у концтаборі, а тюремна "больнічка" надає медичні послуги на рівні мало не спецклініки "Феофанія".

Проте, Луценко, як тільки опинився на волі - практично одразу ж потрапив "на стіл" до хірурга.

Цікаво, чи не відчувають дискомфорту "світила" МОЗу, які ставлять діагнози і призначають "лікування" загідно з традицій Берії?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.