Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Регіони” визначаються із кандидатурою на главу МЗС. Список бажаючих - довгий

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7074 перегляди

Опубліковано - 31.01.2007 13:14 | Всі новини | Версія для друку

“Регіони” визначаються із кандидатурою на главу МЗС. Список бажаючих - довгий
“Регіони” визначаються із кандидатурою на главу МЗС. Список бажаючих - довгий
Партія регіонів може підтримати кілька кандидатур на посаду міністра закордонних справ.

Про це заявив депутат Верховної Ради Михайло Чечетов (фракція Партії регіонів).

Зокрема, партія може підтримати колишнього міністра закордонних справ Костянтина Грищенка, екс-посла України в Австрії Володимира Єльченка, заступника глави секретаріату президента Олександра Чалого, представника України при Європейському Союзі Романа Шпека.

Депутат повідомив про те, фракція Партії регіонів має намір провести засідання 5-6 лютого, на якому визначитися з підтримкою тієї чи іншої кандидатури на посаду міністра закордонних справ.

Парламентарій висловив думку, що призначення міністра закордонних справ стане результатом консультацій у рамках коаліції, а також із Президентом.

"У Партії регіонів лава запасних довга, але право першої ночі в поданні кандидатури на посаду міністра закордонних справ за президентом. Ми усіх погодимо. Упевнений, що "холостого пострілу" не буде, оскільки це завдасть удару не тільки авторитетові Президента, але й України", – заявив Чечетов.

Як повідомлялося, 30 січня Президент Віктор Ющенко звільнив міністра закордонних справ Бориса Тарасюка, прийнявши його заяву про відставку.

Сьогодні на засіданні уряду в.о. міністра закордонних справ призначено Володимира Огризка, який був першим заступником Тарасюка.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.