Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Звіт уряду у парламенті. Азаров традиційно пишався покращенням і звинувачував опозицію і “папєрєдніков”

Влада 4905 переглядів

Опубліковано - 19.04.2013 14:22 | Всі новини | Версія для друку

Звіт уряду у парламенті. Азаров традиційно пишався покращенням і звинувачував опозицію і “папєрєдніков”
Звіт уряду у парламенті. Азаров традиційно пишався покращенням і звинувачував опозицію і “папєрєдніков”
Лідер фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк заявляє, що в опозиції немає особистих претензій до уряду Миколи Азарова, всі претензії знаходяться в площині державного управління.

Про це він заявив під час обговорення питання про відповідальність Кабінету міністрів.

"У нас немає особистих претензій до прем’єр-міністра або до президента Януковича, або до членів його уряду. Це не особисте - це державне", - сказав Яценюк.

Він наголосив, що уряд Азарова отримав мандат довіри для того, щоб змінити ситуацію в країні. "Ви змінили багато чого. Правда, ви змінили це для себе, для своїх кишень, для своїх родин, а не для 45 мільйонів українців", - заявив Яценюк.

"Ми не хочемо, щоб це питання (відповідальність уряду – Ред.) перетворилось на політичну балаканину і в розгляді питання не по суті, а по формі", - підкреслив він.

Яценюк сказав, що голосування в парламенті щодо резолюції недовіри уряду покаже, хто підтримує уряд прем’єра Азарова.

"Сьогодні не просто голосування за відставку Кабінету міністрів, ми побачимо, який реальний рівень підтримки цього уряду. Той, хто не підтримає резолюцію - підтримує цей Кабінет міністрів України, підтримує безробіття, хто підтримує підвищення пенсійного віку, закриття 900 шкіл, 300 лікарень, підтримує корумповану владу ", - заявив лідер фракції" Батьківщина ".

Він також підкреслив, що опозиція буде домагатися не тільки уряду Азарова, а й відсторонення від влади Президента Віктора Януковича.

І свою чергу прем’єр-міністр Микола Азаров відкинув критику опозиції на свою адресу і нагадав про її відповідальність за окремі проблеми в економіці.

Про це він заявив у Раді під час розгляду питання про відставку уряду.

Азаров вийшов на трибуну під бурхливі оплески своїх міністрів, зокрема Сергія Арбузова.

Прем’єр назвав виступ Арсенія Яценюка "банальним набором звинувачень".

"На мій погляд, це не прикрашає опозицію і не прикрашає особисто Яценюка, який працював в наших урядах неодноразово", - заявив Азаров.

"Згадайте, як відбувались вибори минулого року. Скільки було апокаліптичних прогнозів, що гривня обвалиться, економіка зупиниться, ціни зростуть. Цим вони лише активно підігравали валютним спекулянтам, недобросовісним підприємцям, які розкручували ажіотаж і спустошували кишені українців", - заявив Азаров.

"Я хочу спитати у цих спростованих життям оракулів, які сидять в цьому залі і намагаються нагнітати жахи, де ваші пророцтва? Кому вони були на руку – простим людям чи спекулянтам? Хто з вас відповість за шкоду людям?", - обурився прем’єр.

Азаров заявив, що його не так би обурювали заяви опозиції, якби ініціаторами деяких реформ, як от пенсійної реформи, були не самі опозиціонери.

Азаров згадав, що пенсії при ньому зросли в 1,4 рази, ВВП порівняно з 2009 роком виріс майже на 10%, зростання промислового виробництва становить близько 18%, житлове будівництво зросло в 1,7 рази, зростання товарообігу в 1,6 рази.

"Я чудово розумію, що доходи нашого населення ще не такі, як хотілось би, але ми крок за кроком ідемо до того, щоб їх збільшити", - заявив Азаров.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.