Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Томенко каже, що ТВі не працюватиме, поки журналістам не пояснять ситуацію

Скандал 5622 перегляди

Опубліковано - 24.04.2013 18:21 | Всі новини | Версія для друку

Томенко каже, що ТВі не працюватиме, поки журналістам не пояснять ситуацію
Томенко каже, що ТВі не працюватиме, поки журналістам не пояснять ситуацію
Телеканал ТВі не зможе запрацювати доти, доки журналістам не пояснять, хто є власником каналу і яка подальша стратегія його розвитку.

Про це в ефірі Радіо Свобода заявив голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова, заступник голови ВО «Батьківщина» Микола Томенко.

«Поки журналісти, по-перше, не побачать реальних документів, по-друге, реально людину, яка претендує на те, що вона – власник, поки вони не почують і від Кагаловського, і від іншої сторони, якою є стратегія розвитку каналу і подальша доля їх на цьому каналі, на жаль, канал не буде працювати», – сказав він.

За його словами, те, хто зараз є власником каналу, «загадка». «Тому що на всі запитання цей, я сказав би, навіть представник власника сказав: я тут, умовно кажучи, представляю інтереси. А хто власник? Я не можу сказати. Або: не знаю. Тобто вийшло таким чином, що ця історія ще утаємничена з точки зору, що це за люди, яка природна грошей, яка політична позиція чи відсутність політичної позиції», – заявив політик.

Як заявив Томенко, майбутня концепція каналу наразі незрозуміла. «Можливо, вихід із ситуації якраз і полягає у тому, що колективу і нам будуть презентовані дві, умовно кажучи, стратегії розвитку каналу, починаючи від юридичної, фінансової складової і, найважливіше, змістовної концептуальної інформаційної. І тоді журналісти вже більш-менш зрозуміють, що їх чекає. Якщо це, наприклад, буде чи музичний канал, чи культурологічний – це одна історія, якщо це формат теперішнього інформаційно-суспільного – це інша історія», – сказав депутат.

Томенко підсумував, що вчорашні події на ТВі створили проблему «довіри до нового власника, створив проблему по довірі до каналу загалом і зробив дуже погану штуку, тобто конфлікт і в середині колективу». «Учорашній день, я думаю, що поганий день і для свободи слова, і для каналу, і для опозиції, і для глядачів. Чому? Тому що, на мою думку, якщо допустити, наприклад, що є реалістично новий власник, він все законно оформив, діє він адекватно і у відповідності до чинного законодавства, так як він організував роботу з колективом, журналістами і з нами», – сказав Томенко.

23 квітня прес-служба ТВі повідомила, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. За повідомленням, новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

Катеринчук і власник ТВі Костянтин Кагаловський заявили про рейдерське захоплення телеканалу.

Колектив каналу ТВі оголосив страйк до вирішення конфлікту між власниками телеканалу.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.