Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшість українців вважають, що Януковича змусили помилувати Луценка

Громадська думка 7487 переглядів

Опубліковано - 26.04.2013 13:14 | Всі новини | Версія для друку

Більшість українців вважають, що Януковича змусили помилувати Луценка
Більшість українців вважають, що Януковича змусили помилувати Луценка
Більше двох третин (69,4%) громадян України позитивно поставилися до помилування Юрія Луценка Президентом Віктором Януковичем.

Про це свідчать дані соцопитування Центру Разумкова.

При цьому більшість опитаних (53,7%) вважають, що помилування відбулося під тиском міжнародного співтовариства, 18,4% дотримуються думки, що під тиском громадської думки України, і 14,7% - з доброї волі Президента.

У вирішальній ролі міжнародного суспільства у звільненні Луценка переконані більшість або відносна більшість жителів усіх регіонів і прихильників всіх парламентських партій.

Переважна більшість (69,4%) громадян вважають, що Янукович чинить особистий вплив на суди і діяльність правоохоронних органів щодо Юлії Тимошенко і Луценка. Таку думку поділяє переважна більшість жителів Західного, Центрального та Східного регіонів і відносна більшість Південного; понад 90% тих, хто на останніх парламентських виборах голосував за ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода", 85,2% представників електорату "УДАРу", 53,1% представників електорату Комуністичної партії України і відносна більшість (43,3%) тих, хто голосував за Партію регіонів.

Щодо впливу звільнення Луценка на положення опозиції, то найчастіше опитані дають відповідь, що це ніяк не вплине (38,6%) або посилить опозицію (31,5%).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.