Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


З ТВі виводять активи?

Скандал 5665 переглядів

Опубліковано - 7.05.2013 14:47 | Всі новини | Версія для друку

З ТВі виводять активи?
З ТВі виводять активи?
З телеканалу ТВі почали виводити активи.

Про це "Українській правді" повідомила екс-прес-секретар каналу Лана Самохвалова.

"Згідно з повідомленням Державної служби інтелектуальної власності, 26 квітня 2013 року нею отримана угода між ТОВ "Медіа Інфо" та ТОВ "Інфо24", згідно з якою всі права на торгові марки "ТВі" мають відійти "Інфо24", - сказала Самохвалова.

"Директором "Інфо24" є Віталій Портніков. Власниками компанії є Микола Княжицький (25%), Артем Шевченко (25%), Віталій Портніков (25%) та Наталя Катеринчук (25%)", - нагадала вона.

"При цьому, Княжицький, Шевченко і Портніков мають контрольний пакет (сукупно контролюється 75% голосів). Згідно з даними Інформаційно-ресурсного центру, Портніков є єдиною особою, уповноваженою підписувати договори від імені "Інфо24", - сказано в повідомленні.

"Таким чином, внаслідок підписання Портніковим відповідної угоди та подання її до Державної служби інтелектуальної власності, компанія "Медіа Інфо" втратила всі права на бренд "ТВі", - зазначила Самохвалова.

"Як відомо, наразі стверджується, що Олександр Альтман "чесно придбав" телеканал ТВі переписавши на себе акції "Медіа Інфо" – керуючої компанії телеканалу та власника бренду "ТВі", - додала вона.

"Проте, вивід активів з "Медіа Інфо" яскраво демонструє використання "покупцями" класичних рейдерських технологій, коли після тимчасового захоплення контролю над підприємством з нього викачуються всі активи і переписуються на довірених осіб", - підкреслила екс-речниця ТВі.

"Очевидно, що у випадку "законної купівлі" підприємства нові власники, як правило, не переписують придбані разом з підприємством бренди на третіх осіб", - наголосила вона.

"Але підписання угоди щодо торговельної марки "ТВі" може означати, що або Портніков та більшість акціонерів "Інфо24" і є "довіреними особами" рейдерів, або що передача бренду є формою оплати за "лояльність" з їхнього боку", - сказано в повідомленні.

"Також можна припустити і варіант, що підпис Портнікова підробили – враховуючи, що канал ТВі захоплений за підробленими документами, підробка підпису Портнікова на договорі щодо торговельної марки "ТВі" буде повністю в світлі останніх тенденцій", - зазначила Самохвалова.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.