Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Арбузов сподівається, що парламент дозволить дерибан ГТС

Газоват 6708 переглядів

Опубліковано - 8.05.2013 22:36 | Всі новини | Версія для друку

Арбузов сподівається, що парламент дозволить дерибан ГТС
Арбузов сподівається, що парламент дозволить дерибан ГТС
Перший віце-прем’єр Сергій Арбузов сподівається, що парламент найближчим часом ухвалить урядовий законопроект, який дозволить приватизацію ГТС.

Про це він заявив журналістам в Києві.

"Цей крок треба було зробити для того, щоб продовжити реформування цієї галузі. Він продиктований побажаннями Євросоюзу з тим, щоб навести порядок. Тому законопроект поданий, і я сподіваюся, що у ВР буде єдність для ухвалення рішень", - зазначив Арбузов.

Відповідаючи на запитання журналістів про те, як ухвалення цього законопроекту позначиться на переговорах з Російською Федерацією про зниження ціни на газ, Арбузов зазначив, що "цей закон ухвалюють не під когось - його ухвалюють в принципі".

"Якщо його буде ухвалено і будуть розвиватися події, всі бажаючі будуть бачити, як це відбувається - тобто тут немає жодної проблеми ні з Євросоюзом, ні з Росією. Це рішення, яке ухвалює держава на своєму рівні", - зазначив він.

Як відомо, у ВР зареєстровано проект закону №2937 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою реформування Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України". Законопроект пропонує вилучити з українського законодавства заборону на приватизацію магістральних газопроводів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.