Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Син Джемілєва страждав на розлад психіки

Кримінал Регіон: Автономна республіка Крим 6258 переглядів

Опубліковано - 28.05.2013 13:05 | Всі новини | Версія для друку

Син Джемілєва страждав на розлад психіки
Син Джемілєва страждав на розлад психіки
Голова Меджлісу кримсько-татарського народу Мустафа Джемілєв озвучив свою версію трагедії, яка розігралася 27 травня в його будинку, коли його молодший син Хайсер застрелив друга сім’ї Февзі Едемова.

За словами Джемілєва, постріл стався випадково, а його син - психічно нездоровий, пишуть "Вести".

"Я перебував у Сімферополі на зустрічі, - заявив Мустафа Джемілєв. - І раптом мені подзвонив син і сказав: "Я вбив людину!". Звичайно, я відразу виїхав додому. П’ять років тому він лікувався у Львові у психіатричній клініці. Потім його виписали, він пив ліки і навіть одружився. А нещодавно у нього, мабуть, знову почалося загострення. Хоча ми цього й не помітили", - заявив Джемілєв.

Окрім того, Джемілєв розповів, що у Хайсера була пристрасть до зброї. І, поки батька не було вдома, він викрав рушницю з його кабінету.

"Коли я був у від’їзді, він заліз через кватирку у мій закритий кабінет, взяв там рушницю з оптичним прицілом і нічого мені про це не сказав. У нього була пристрасть до зброї. В той день, коли сталася трагедія, син стояв біля вікна і возився з рушницею. Крутив - крутив... І, мабуть, випадково вистрілив. Звичайно, це страшне горе! Адже я сам запросив загиблого підзаробити у себе на прибудинковій території, бо він не міг знайти собі роботу. І добре йому за це платив. Хоча він і відмовлявся брати гроші. У нещасного лишилася старенька мати, дружина і дитина. Ще вчора він з дружиною пив каву у нас на кухні, а тепер його немає... Ми зробимо для його родини все, що зможемо", - зазначив Джемілєв.

Про вбивство Февзі Едемова тепер ходять різні чутки. Рідні вважають, що це була трагічна випадковість - Хайсер грався з рушницею і ненавмисно вистрілив. За ще однією версією, він стріляв по голубам і, знову ж таки випадково, потрапив в Едемова. Нарешті, ходять чутки, що мова може йти про побутову сварку, яка і призвела до вбивства.

Як виявилося, Февзі Едемов був будівельником і часто допомагав по господарству Джемілєвим, які все ще не закінчили будівництво власного будинку. Більше того - він був родичем не менш відомого кримського татарина - глави Меджлісу Бахчисарайського району Ахтема Чийгоза.

"Це син моєї тітки. Він і Хайсер дружили багато років. Молодий хлопець в житті зброї не тримав, а тепер ось грався і ненавмисно вистрілив", - вважає Чийгоз.

Як повідомлялося раніше, у понеділок, 27 травня, у Бахчисараї Хайсер Джемілєв застрелив 44-річного Февзі Едемова в будинку свого батька.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.