Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Москаль засумнівався в освіті Каськіва

Скандал 5093 перегляди

Опубліковано - 4.06.2013 14:25 | Всі новини | Версія для друку

Москаль засумнівався в освіті Каськіва
Москаль засумнівався в освіті Каськіва
Державне агентство України з інвестицій та управління нацпроектами очолює людина, яку виключили з університету за пиятику та прогули.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав народний депутат від «Батьківщини» Геннадій Москаль.

За його словами, в автобіографії Владислава Каськіва вказано, що «в 1991-1992 роках останній навчався на історичному факультеті Чернівецького державного університету, і був відрахований з політичних мотивів».

«Цей факт зацікавив, тим, що на період навчання і відрахування р. Каськіва з Університету (1992 рік), Президентом України був Леонід Кравчук. Відомо також, що це єдиний Президент України, за часів правління якого не було жодного переслідування з політичних мотивів», - зазначив Москаль.

«Тому я вирішив перевірити цю інформацію, звернувшись за відповіддю до Чернівецького державного університету ім. Юрія Федьковича. Згідно з відповіддю Університету, дійсно з 1 серпня 1991 Каськів був зарахований студентом 1-го курсу історичного факультету денної форми навчання», - написав нардеп.

«Але 11 грудня 1992 року наказом по Університету Владислав Каськів був відрахований з 2-го курсу історичного факультету за організацію пиятики і втрату зв´язку з університетом (тобто не відвідував і прогулював заняття)», - повідомив Москаль.

Також, за його словами, наказом по університету від 2 вересня 1993 Каськів «був відновлений студентом 2-го курсу Університету історичного факультету заочної форми навчання, і знову відрахований з Університету в 1994 році за втрату зв´язку з університетом і знову за прогули».

«У біографії, наявній у відкритих джерелах, говориться що в 1992-1997 роках пан Каськів навчався на філологічному факультеті педагогічного університету ім. Драгоманова, що не співпадає з відповіддю Чернівецького державного університету ім. Юрія Федьковича», - підсумував Москаль.

Нагадаємо, працюючи на чолі Держагентства з інвестицій та управління національними проектами, Владислав Каськів був замішаний у скандалі з LNG-терміналом.

Зокрема, 26 листопада було підписано угоду між держпідприємством «LNG-термінал» та іспанською Enagas SA, дочірньою компанією Gas Natural Fenosa, про створення консорціуму з будівництва терміналу для прийому скрапленого газу. Проте пізніше з´ясувалося, що підписав договір Джорді Бонвехі не має жодного стосунку до Gas Natural Fenosa, а є бізнесменом з Барселони, який багато років пропрацював лижним інструктором.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.