Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ахметов прикупив “Укртелеком”

Економіка 5130 переглядів

Опубліковано - 5.06.2013 11:15 | Всі новини | Версія для друку

Ахметов прикупив “Укртелеком”
Ахметов прикупив “Укртелеком”
Група СКМ і група EPIC 3 червня підписали договір купівлі-продажу 100% акцій компанії UA Тelecominvest Limited (Кіпр), якій належать 100% ТОВ “ЕСУ” (Україна), що у свою чергу володіє 92,79% акцій ПАТ “Укртелеком” - найбільшого українського гравця фіксованого зв’язку, а також оператора мобільної мережі 3G.

"Група СКМ стане власником компанії UA Telecominvest Limited і, відповідно, отримає контроль над 92,79% акцій ПАТ "Укртелеком", після отримання всіх необхідних дозволів, у тому числі від антимонопольних органів", - йдеться в спільному повідомленні компаній в середу.

Радниками по угоді виступили компанія SCM Advisors (UK) Limited, дочірня компанія СКМ у Великій Британії, і компанії EAL, EMC і EFC, консультаційні підрозділи групи EPIC з питань злиттів і поглинань.

Інші деталі угоди згідно з умовами договору не розкриваються.

Зазначимо, що власником групи СКМ є український бізнесмен Рінат Ахметов.

Як повідомлялося раніше, 11 травня 2011 року Фонд державного майна (ФДМ) та ТОВ ЕСУ (ESU) підписали акт прийому-передачі пакета акцій "Укртелекому". Акт був підписаний після того, як ESU повністю розрахувалася за 92,79% акцій підприємства, виплативши до державного бюджету 10 млрд 575,1 млн грн.

За словами голови ФДМ Олександра Рябченка, ринкова капіталізація ПАТ "Укртелеком" нині становить 7 млрд грн, що на 3,5 млрд грн менше, ніж до приватизації компанії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.