Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Апеляційний суд відмовився визнавати фальсифікації на виборах у Василькові

Самоврядування Регіон: Київська область 11595 переглядів

Опубліковано - 12.06.2013 21:56 | Всі новини | Версія для друку

Апеляційний суд відмовився визнавати фальсифікації на виборах у Василькові
Апеляційний суд відмовився визнавати фальсифікації на виборах у Василькові
Київський апеляційний адмінсуд залишив без задоволення апеляційну скаргу Васильківської міської організації партії “УДАР” та кандидата на посаду мера Василькова Сергія Сабова щодо результатів виборів мера Василькова.

Також суд залишив без змін постанову Київського окружного адмінсуду від 8 червня 2013 року у справі щодо результатів виборів мера Василькова.

«Таким чином суд підтримав позицію Васильківської ТВК: якщо фальсифікації на виборчих дільницях не перевищують 10% (що є підставою для визнання голосування недійсним), то на них можна не зважати, не встановлювати їх причини та їх вплив на результати виборів», - вважають в “УДАРі”.

У партії також наголошують на неприпустимості, що ТВК у Василькові не приділила жодної уваги зафіксованим порушенням під час голосування та зверненням спостерігачів і народних депутатів до правоохоронних органів, і оголосила результати виборів.

«Особливо це актуально в ситуації, коли перших двох кандидатів на посаду міського голови Василькова відділяло 245 голосів виборців. Належне виконання ТВК повноважень, визначених законом, могло змінити результати виборів», - йдеться у повідомленні прес-служби.

«УДАРі» переконані, що “апробовані у Василькові технології фальсифікацій можуть застосувати на загальнодержавному рівні, зокрема – на чергових виборах Президента”.

Як повідомлялося раніше, вибори мера Василькова відбулися 2 червня. За результатами паралельного підрахунку голосів на позачергових виборах міського голови Василькова Київської області, який проводився Громадянською мережею ОПОРА, найбільшу кількість голосів отримав кандидат від Партії регіонів Володимир Сабадаш. За Сабадаша проголосували 30,39% або 3 тис. 395 виборців. Друге місце зайняв кандидат від партії «УДАР» Сергій Сабов – 28,25% або 3 тис. 155 голосів виборців. Третє місце - у кандидата партії «Єдність» Валерія Поповича - 26,38% або 2 тис. 947 голосів виборців.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.