Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Податкова провела обшук та заблокувала рахунки української WebMoney

Влада 4699 переглядів

Опубліковано - 12.06.2013 23:18 | Всі новини | Версія для друку

Податкова провела обшук та заблокувала рахунки української WebMoney
Податкова провела обшук та заблокувала рахунки української WebMoney
Державна податкова служба у Києві провела обшук в офісі компанії, що надає послуги моментальних інтернет-розрахунків WebMoney.

Про це повідомила керівник департаменту зі зв’язків з громадськістю компанії Маргарита Ормоцадзе.

Офіс компанії розташований на вулиці Марини Раскової в Києві.

Ормоцадзе також повідомила, що співробітниками податкової служби були вилучені тестові сервера компанії, на яких проводилося дослідження нових IT-розробок компанії.

На даний момент співробітники компанії WebMoney готують правову оцінку діям податкової служби.

Згодом у команії повідомили, що усі транзакції по платіжній системі Web Money здійснюються в повному обсязі,

У свою чергу Мiнiстерство доходiв i зборiв повідомляє, що домоглося блокування 60 млн грн. на пов’язаних iз WebMoney рахунках.

"Спiвробiтники Головного оперативного управлiння спiльно з колегами Головного слiдчого управлiння фiнансових розслiдувань Мiнiстерства доходiв i зборiв виявили значнi порушення в роботi ТОВ "Web Money Transfer" на територiї України", - йдеться в повiдомленнi центрального офiсу з роботи з великими платниками податкiв мiнiстерства в середу.

У ньому наголошується, що наразi на банкiвських рахунках пiдприємств, що входили до злочинної схеми, заблоковано понад 60 млн грн.

Крім того, Головне слідче управління встановило, що правила діяльності даної платіжної системи не узгоджені з Національним банком України.

Як випливає з повідомлення, в ході обшуків у київському офісі компанії WebMoney вилучено значну кількість комп’ютерної техніки, яка забезпечувала роботу платіжної системи і на якій зберігається інформація щодо діяльності цієї системи.

«Користувачами даної системи були інтернет-магазини, провайдери інформпослуг та фізичні особи, які намагалися приховати нелегальні фінансові операції», - йдеться у повідомленні.

В даний час слідчі дії тривають. Після їх завершення матеріали будуть передані до суду для прийняття рішення щодо організаторів злочинної схеми, йдеться у повідомленні Міндоходів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.