Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У НБУ вважають, що WebMoney діяв в Україні незаконно

Скандал 5456 переглядів

Опубліковано - 14.06.2013 12:03 | Всі новини | Версія для друку

У НБУ вважають, що WebMoney діяв в Україні незаконно
У НБУ вважають, що WebMoney діяв в Україні незаконно
У WebMoney Transfer немає ліцензії на діяльність, заявили у Національному банку України.

"На сьогодні НБУ не надавав дозвільних документів щодо діяльності WebMoney Transfer або випуску електронних грошей WebMoney Transfer... WebMoney Transfer не має права здійснювати свою діяльність в Україні", - наголошується в повідомленні регулятора.

"Банкам і небанківським фінансовим установам України враховувати ці відомості і довести до відома своїх клієнтів", - наголошується в повідомленні.

Зазначимо, що 13 червня представники WebMoney, системи моментальних інтернет-розрахунків, заявили, що перевірка їхніх офісів Міністерством доходів і зборів пройшла з порушеннями.

Нагадаємо, що 12 червня Міністерство доходів і зборів України повідомило, що домоглося блокування на пов’язаних із компанією електронних платежів WebMoney рахунках 60 млн грн.

Додамо, що за даними відомства, користувачами WebMoney були інтернет-магазини, провайдери та фізособи, які хотіли приховати нелегальні операції з фінансами. Крім того, Головне слідче управління встановило, що правила діяльності цієї платіжної системи не узгоджені з Національним банком України.

***
WebMoney - система інтернет-розрахунків, що працює в Україні з 2003 року, за деякими даними, нею користуються близько двох мільйонів українців. WebMoney Transfer - міжнародна система миттєвих інтернет-розрахунків, що позиціонує себе як середовище і технологія для ведення бізнесу та електронної комерції. Система забезпечує проведення електронних розрахунків у реальному часі за допомогою облікових одиниць - титульних знаків WebMoney.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.