Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ГПУ стверджує, що Пшонка непричетний до конфлікту з Корнацьким

Пістолетне право 5241 перегляд

Опубліковано - 18.06.2013 21:20 | Всі новини | Версія для друку

ГПУ стверджує, що Пшонка непричетний до конфлікту з Корнацьким
ГПУ стверджує, що Пшонка непричетний до конфлікту з Корнацьким
Генеральна прокуратура спростовує інформацію про причетність генпрокурора Віктора Пшонки до діяльності ТОВ “Агрофірма Корнацьких”, озвучену кандидатом у народні депутати Аркадієм Корнацьким.

Про це заявила речник ГПУ Маргарита Велькова.

"Інформація, яку вже не вперше, з незрозумілих нам причин, озвучує Корнацький, а також деякі ЗМІ, про нібито причетність генерального прокурора особисто або когось із його близьких до діяльності «Агрофірми Корнацьких», а тим більше про наявність якихось інтересів або конфліктів, пов’язаних з діяльністю цього громадянина або його підприємства, не відповідає дійсності. Це неправда", - сказала Велькова.

Вона додала, що на її думку періодична поява подібних коментарів може свідчити лише про певну заангажованість їх авторів і спроби у такий спосіб залучити до себе увагу ЗМІ.

З її слів, "особи, які поширюють відверту неправду із цього приводу, жодного разу не надали жодного факту на підтвердження своїх слів, оскільки таких фактів просто не існує".

Велькова також не виключила можливості звернення до суду.

Як відомо, 18 червня колишній кандидат в депутати Верховної Ради від партії "Батьківщина" у 132 окрузі (Первомайськ, Миколаївська область) Аркадій Корнацький заявив про рейдерське захоплення ТОВ "Агрофірма Корнацьких".

За фактом бійки і стрілянини міліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 294 Кримінального кодексу України (організація масових заворушень).

Лідер фракції «Батьківщини» Арсеній Яценюк з трибуни парламенту на початку засідання Верховної Ради закликав Генпрокуратуру, СБУ та МВС припинити переслідування опозиціонерів. Про це він заявив.

Корнацький ще до завершення виборчої кампанії заявив про тиск з боку влади та виїхав з України до США.

Корнацький раніше заявляв, що в його переслідуванні зацікавлена родина генерального прокурора Віктора Пшонки, хоча не виключав, що до цього конфлікту причетні й вищі посадовці.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.