Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепів не пропустили до гаранта люди «спортивної статури»

Скандал 5405 переглядів

Опубліковано - 19.06.2013 15:26 | Всі новини | Версія для друку

Нардепів не пропустили до гаранта люди «спортивної статури»
Нардепів не пропустили до гаранта люди «спортивної статури»
Нардепів від «Батьківщини» не пустили до Адміністрації Президента люди в спортивних костюмах і шортах.

Народний депутат від «Батьківщини» Андрій Сенченко, вийшовши з будівлі Адміністрації Президента, заявив, що їх не пустили до зали, де проходить зустріч нардепів з Президентом, «спортсмени».

За його словами, депутати піднялися до 4-го поверху, де їх зустріли півтора десятка людей «у спортивних костюмах і шортах», і вони не пускали народних депутатів до зали, де має пройти зустріч.

«Складається враження, що влада робить упор на таких ось «тітушок»», - зазначив Сенченко.

При цьому Сенченко зазначив, що крім «спортсменів» там знаходилися й співробітники Управління держохорони, які були одягнені в костюми. За словами Сенченка, після спроб пройти всередину, які припинили «спортсмени», нардепи залишили будівлю АП.

Як повідомлялося раніше, сьогодні о 14.30 розпочалася зустріч народних депутатів з Президентом Януковичем. Зокрема, на зустріч прийшов лідер «Батьківщини» Арсеній Яценюк і ще близько 35 нардепів. При цьому, пустили лише Яценюка.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.