Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українкам продавали “елітну ізраїльську косметику” з сечею та фекаліями тварин

Скандал 6028 переглядів

Опубліковано - 20.06.2013 16:30 | Всі новини | Версія для друку

Українкам продавали “елітну ізраїльську косметику” з сечею та фекаліями тварин
Українкам продавали “елітну ізраїльську косметику” з сечею та фекаліями тварин
Клієнтки фірми, що продавала в Україні елітну ізраїльську косметику DeSheli, вмить відчули наслідки її вживання на власній шкірі.

Вказаного на упаковці міста Хлавін, де нібито виробляли косметику, в природі геть не існує. А з-поміж інгредієнтів виявилися тваринні сеча та фекалії, йдеться в сюжеті "Території обману".

Після використання такої косметики у жінок починався свербіж, з’являлися сип, алергія. Ошукані клієнтки провели власне розслідування, яке виявило – жодних дозвільних документів компанія DeSheli не має.

Свербіж та опіки шкіри провокував інгредієнт Fragrances, до складу якого входять 4 тисячі канцерогенних хімічних складових, з-поміж інших сеча і фекалії тварин. А важкі токсичні консерванти ніпазол та параформ провокували дерматити, набряки очей та пігментацію шкіри.

Використовуючи дешеву помаду, ризикуєте щодня мастити губи свинцем. Через шкіру він потрапляє в організм. Його надлишок призводить до ураження печінки, нирок та нервової системи.

В базарній пудрі присутній тальк, а в ньому - азбест, який здатен спричинити розвиток ракових пухлин.

Втім, якщо це звичний для вас базар або перехід з постійними продавцями хай і не якісної косметики, все ж навіть це джерело купівлі косметики безпечніше за інтернет. Обов’язково тестуйте будь-яку декоративну косметику, якщо у вас є схильність до алергії.

Зазвичай всі засоби наносять на вигин ліктя, де шкіра дуже ніжна. Якщо рум’яна або тональний крем не якісні, ви протягом двох годин побачите та відчуєте це.

Використовуйте косметичні засоби, до складу яких входить не більше 10 компонентів. Чим менше складників – тим менше у вас може бути проблем.

Звертайте увагу на текстуру декоративних засобів. Вона має бути однорідною, без грудочок. Майте на увазі, що косметичні інгредієнти, такі як лаурил або лаурет-сульфат натрію або парабени сприяють утворенню ракових клітин та порушують роботу всієї ендокринної системи. Перевагу надавайте засобам з терміном придатності до двох років. Більший термін – більше консервантів.

Термін придатності на тюбику або баночці та на картонній упаковці мають співпадати.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.