Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Росії навіть футбол - справа політична

Назад в СРСР 15091 перегляд

Опубліковано - 24.06.2013 11:36 | Всі новини | Версія для друку

У Росії навіть футбол - справа політична
У Росії навіть футбол - справа політична
Проект зі створення Об’єднаного чемпіонату за участю команд з пострадянського простору викликає у клубів великий інтерес.

Про це заявив журналістам голова правління "Газпрому" Алєксєй Міллер.

На його думку, товариський турнір за участю лідерів російського й українського футболу буде першим кроком з боку клубів на шляху до Об’єднаного чемпіонату.

"Турнір чотирьох - це просто перший крок. Це не вивчення інтересу, це перший крок з боку клубів. З боку клубів великий інтерес до Об’єднаного чемпіонату. Домовилися, що проведемо такий турнір чотирьох команд", - заявив Міллер.

Він зазначив, що стадіон "Петровський" у Петербурзі не прийматиме матчі товариського турніру через недоліки інфраструктури.

"Якщо говорити про нашу інфраструктуру, ми не можемо, на жаль, прийняти на "Петровському" цей турнір", - сказав Міллер.

"Що стосується інтересу до ОЧ, відповідні дослідження вже проведено. Інтерес до матчів за участю провідних клубів Росії й України дуже-дуже великий. Рейтинг цих футбольних матчів вищий, ніж рейтинг ігор Ліги чемпіонів між командами не з Росії і не з України", - додав він.

За його словами, є питання, які пов’язані з фінансовою стороною фейр-плей.

"На сьогоднішній день жоден російський і жоден український клуб не відповідає цим вимогам. Ви знаєте про те, що вже структурована робота з ОЧ тут, у нас в Росії. Валерій Газзаєв очолив її, ми будемо рухатися крок за кроком до її реалізації", - цитують Міллера РИА "Новости".

Нагадаємо, ультрас київського "Динамо" закликали бойкотувати турнір, адже це буде кроком до об’єднаного чемпіонату.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.